נספח לאתגר דו שבועי - הֵרָדְמוּת של דמות

• הוסף לסימניות
לדיונים, שאלות ו- ביקורת ;)

• הוסף לסימניות
מרתק ותודה אני מנסה למצוא זמן לאתגר שם, כאן אוכל לתפוס שני ציפורים מזמרות על עץ אחד.

ובעניין הנוכחות שלך הייתי ממליץ לבטל על היציאה המתוכננת, לא יעלה על הדעת שאנחנו נוגיע את מוחינו והשופטים ייעלמו.
אם בכל זאת תחליטו להיעלם, תהנו, פשוט תהנו.

• הוסף לסימניות
אתגר מעולה. פשוט מעולה.
הבעיה, שאני עונה על האתגר, יוצא לי סיפור יותר מידי טוב, כזה שראוי לפרסום בעיתון, תאלצו להאמין לי שכתבתי משהו טוב.
אעדכן, בע"ה, בפרסום:)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
@טלח תודה! כיף לשמוע שהאתגר הזה עזר לך להגיע לסיפור טוב...

• הוסף לסימניות
https://www.prog.co.il/threads/אתגר-דו-שבועי-הֵרָדְמוּת-של-דמות.513711/#post-7244770
המקור ותיק מסופר על שרי חוץ שישבו לארוחה, ונותר שניצל אחד בצלחת המרכזית. כולם לטשו עיניים אך אין זה מהוגן לעטויי המקטורן.
לפתע כבה האור, ונשמעה צרחה.
אייי.
האור נדלק, והמחזה
ידו של שר החוץ הישראלי בשניצל ועשרה מזלגות תקועים בידו.

• הוסף לסימניות
@שרה. אתה ביקשת שישתנה לדמות שבסוף לא אוהבים.

אבל מחילה, לא יכולתי להשאיר את חיילו רשע.

אז עשיתי לו 'סלטה' שלישית.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
https://www.prog.co.il/threads/אתגר-דו-שבועי-הֵרָדְמוּת-של-דמות.513711/#post-7244770
המקור ותיק מסופר על שרי חוץ שישבו לארוחה, ונותר שניצל אחד בצלחת המרכזית. כולם לטשו עיניים אך אין זה מהוגן לעטויי המקטורן.
אייי.
האור נדלק, והמחזה
ידו של שר החוץ הישראלי בשניצל ועשרה מזלגות תקועים בידו.

המקור הוא על עשרה ליטווקים וחסיד אחד שישבו לארוחה,
ונותר הערינג אחד בצלחת המרכזית. כולם לטשו עיניים...
אייי.
האור נדלק, והמחזה
ידו של החסיד בהערינג ועשרה מזלגות תקועים בידו.

מנהג אבותינו... בידינו.

• הוסף לסימניות
אחרי שראיתי, שאני כותבת כמה סיפורים בעקבות האתגר, אמרתי לעצמי בור ששתית ממנו מים, לא תזרוק לו איזה משהו טוב...?
זרקתי. משהו טוב. באמת. צל"ש על האתגר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה