- הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה.;926318:יצירתית, זה היה פשוט אתגר כיפי!! תודה!
כמו שכתבתי באשכול האתגר - זו הפעם הראשונה שהיה לי רעיון והלכתי לצלם תמונה במיוחד בשביל אתגר, בכל שנותיי במגוון פורומי צילום (ככל הזכור לי). אני ממש גאה בעצמי!
בהתחלה התלייה של המצלמה היתה יותר בטיחותית ופחות יפה (מצורף פה). שלחתי לחברה והיא נתנה לי ביקורת בונה: לתלות את המצלמה יותר נמוך ויותר יפה.
תליתי, צילמתי והחברה ממש התלהבה (מצורף). היה רק באג קטן: המגפיים בטעות התרחקו מהחצאית ונראים לא אמינים. החלטתי לא לפתוח סט בשביל זה שוב, אז הדבקתי את קצה החצאית והמגפיים מתמונה אחרת. כשסיימתי קלטתי את הטרגדיה: שכחתי לתלות את השרוול כאילו היד מצלמת!!!
התלבטתי מלא מה לעשות (לקח לי איזה 25 דקות להכין את הסט לפני כל אחד משני הניסיונות! ואחרי כל ניסיון של חצי דקה כמובן ניתקתי את המצלמה מחוט הדיג שתלה אותה ושמתי במקום בטוח...).
בסוף הכרחתי את עצמי ללכת לצלם שוב והפעם יצאתי מרוצה. (חברה שלי כבר הלכה לישון אז אני לא יודעת מה עין חיצונית תגיד...) הצ'ופר שקיבלתי על כך שהואלתי בטובי לארגן בשלישית את הסט הוא שבעלי חזר הביתה וצילם תמונת מאחורי הקלעים של הסצנה. כמובן לפה לא אעלה אותה, אבל לפייסבוק כן, בע"ה.
המלצה: אל תנסו בבית! זה כ"כ מפחיד!!! (הוצאתי את הסוללה מהמצלמה המצולמת כדי שהיא תשקול פחות.)
אני מצרפת תמונה מקרוב של הגירסה הסופית (לאתגר העליתי פריים רחב כי זה חלק מהדיוקן העצמי שלי, אבל לפה אני מעלה גם גירסה קרובה כי היא יותר נעימה ויזואלית).
אשמח להערות.![]()
לפחות תני קרדיט לחברה המוכשרת שנותת לך הוראות מגבוה
אין עליך, מוכשרת!
הנושאים החמים