### נספח לאתגר הדו שבועי - זמן ###

• הוסף לסימניות
מה קורה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א-ירושלמית;1879296:
הייתי אמורה להעלות בשתים עשרה בדיוק, אבל העלאת הקבצים נתקעה. גם כך עבדתי בלחץ אדיר כדי לסיים אותו בזמן!
ו-פרשנות - כל אחד מבין אחרת את הציור. במקור בניתי לעצמי פרשנות אישית מסויימת, אבל פתאום ראיתי שהציור לוקח אותי לכיוונים שונים ומפתיעים. אז כרגע אני משאירה את זה בלי שום מילה נוספת...

היה נראה לי כמו המבול שהשכינה גם בוכה על החרבת העולם

• הוסף לסימניות
יש בזה משהו.
הכיוון הזה עלה לי, אבל לא עם זה הלכתי עד סוף היצירה. התכוונתי בעיקר לתאר המתנה.

• הוסף לסימניות
יאללה מירי מחכים לך!

• הוסף לסימניות
מירי - איחוליי וברכותיי לזכייתך!;):p
והענין לא אמור להיות כ"כ מלחיץ.
הכללים מאוד ברורים (העתק הדבק מאתגרים קודמים), רק נושא - את צריכה לבחור.
(אולי תוכלי גם לבקש הצעות מחברות הפורום...)

אז קדימה - מחכים לאתגר הבא!!!

• הוסף לסימניות
תודה בתיה!
את מרגיעה:)
ואגב, הציורים שלך קסומים בעיני, ממש אוהבת ומתחברת לסגנון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירי ו.;1886886:
תודה בתיה!
את מרגיעה:)
ואגב, הציורים שלך קסומים בעיני, ממש אוהבת ומתחברת לסגנון.

תודה:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה