*****נספח לאתגר השבועי - 'האש שלי'*****

• הוסף לסימניות
א-ל-י , האש שלי כבתה מזמן,
כבר הכנתי ת'מוצרי חלב וגבינות לשבועות ;):)
תגידו, איך אצלכם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י *לאה;1274176:
א-ל-י , האש שלי כבתה מזמן,
כבר הכנתי ת'מוצרי חלב וגבינות לשבועות ;):)
תגידו, איך אצלכם?

הלא כבר נאמר האש שלי תוקד עד...............
מלשו'ת שכתוב עד יום שני...
בכל אופן ניתן צאנס גם לחסידי אמשינוב...
;)

ובקשר לעוגות גבינה נסתדר גם איתם.. זה לא סותר...:)

• הוסף לסימניות
דניאל מאיר

לבה רותחת...
מתוך המדורה...

זמן חשיפה 1\200
צמצם 5.6
פלאש אוטומטי
מצב עדשה 300MM
ISO 3200

אין קובץ... לתשומת לבך...

• הוסף לסימניות
מה קורה לגבי זה?

נכתב ע"י א ל י;1265535:
ניתן להעלות תמונות עד יום שני כ"ו באייר. ובל"נ התוצאות יעלו בסמוך.

??;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א ל י;1274333:
דניאל מאיר

לבה רותחת...
מתוך המדורה...

זמן חשיפה 1\200
צמצם 5.6
פלאש אוטומטי
מצב עדשה 300MM
ISO 3200

אין קובץ... לתשומת לבך...
יכול להיות שהח'ברה של אתרוג ונתיב לא יכולים לראות, אבל אלה שברימון כן, יש מצב לקבל שרת שתומך גם באתרוג ונתיב?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דניאל מאיר;1275353:
יכול להיות שהח'ברה של אתרוג ונתיב לא יכולים לראות, אבל אלה שברימון כן, יש מצב לקבל שרת שתומך גם באתרוג ונתיב?
מה הבעיה להעלות לכאן?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה