***נספח לאתגר השבועי <<< פתחים - אסוציאציות והשראה >>>

• הוסף לסימניות
אפשרי להעלות כאן כמה תמונות ליעוץ, אני מתלבטת איזה לשים באתגר? או שאולי אפשר לשים כמה באתגר עצמו?

• הוסף לסימניות
באתגר עצמו, ברור שלא.
אני חושב שחלק בלתי נפרד מהאתגר, הוא בחירת התמונה, אז תנסי לבד.

• הוסף לסימניות
הי sfogel
פתחת לי פתח לה-ר-ב-ה זכרונות נעימים במיוחד
ובעיקר לשיעורי צילום
אוהו כמה כיף היה לצלם אז..................

• הוסף לסימניות
ומי יביא תמונה עם פתח בחולצה? (קריעה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1093634:
למשתתפים שהעלו תמונות בפורמט שאינו גלוי, נא להמיר אותן לפורמט גלוי.
2 אפשרויות:
המרה לPNG (להקפיד על גודל נורמלי)
המרה לJPG בגודל 650
תודה

יש אפשרות עכשיו לעשות את זה לתמונה שלי???
כי אין לי מצב עריכה???

• הוסף לסימניות
סתם ככה, עלו הרבה תמונות טובות אבל אני מאמינה שזה יכל להיות יותר מעניין אם היו לוקחים את זה יותר לכיוון של "אסוציאציות והשראה", קצת מרובע שרוב התמונות הן תמונות של פתח יפה כל שהוא.

נוי- כל הכבוד, חשבתי גם לעשות דבר כזה לפני שהעלת. פה הפתח באמת מסמל משהו חוץ מהיותו פתח

• הוסף לסימניות
מזכיר כי האתגר מסתיים היום בערב, מי שלא שלח עדיין מוזמן לעשות זאת בזריזות.
הזוכה באתגר, ישמש שופט באתגר הבא, שינוהל בצורה שונה, ועל כך תבוא הודעה נפרדת.
שימו לב להודעה שמעלי, שמשקפת את דעתי בצורה מעולה.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
לצערי אני הייתי הערב בנסיעה, לא יכלתי להעלות שיפוט, בעזרת השם מחר בבוקר, האחרונים מוזמנים להעלות תמונות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1099106:
לצערי אני הייתי הערב בנסיעה, לא יכלתי להעלות שיפוט, בעזרת השם מחר בבוקר, האחרונים מוזמנים להעלות תמונות.

אז תעלה....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה