נספח ***לאתגר השבועי ***שחור לבן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamiro;968387:
האתגר האמיתי הוא לעקוב אחרי החפירות הבלתי נגמרות באשכול הנספחים

:rolleyes:
הוספת והעמקת את החפירה בשורה אחת..:D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אחינועם;968382:
במילים אחרות..
כי היה נראה מהתגובות כאן שהענין לא הובן דיו, השאלות חזרו על עצמן.
כן, נכון. הם לא הבינו, ואת הבהרת.
אני לא מנסה להתווכח איתך או משהו, למקרה שלא הבנת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה.;968456:
הבנתי. :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה.;968456:

וואאאוווו מתאים לך להיות פילוסופית/הוגה דעות יותר מצלמת, לא??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dem;968514:
וואאאוווו מתאים לך להיות פילוסופית/הוגה דעות יותר מצלמת, לא??
אפילו לא הבנתי אם זה נאמר בציניות או לא, ובין אם כן או לא - לא הבנתי מה הכוונה. (אם זה נועד להחמיא לי, לא הבנתי על מה. אם להקניט אותי, לא הבנתי על מה...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה.;968670:
אפילו לא הבנתי אם זה נאמר בציניות או לא, ובין אם כן או לא - לא הבנתי מה הכוונה. (אם זה נועד להחמיא לי, לא הבנתי על מה. אם להקניט אותי, לא הבנתי על מה...)

:D
עכשיו את רק מחזקת את הודעתו...
(נראה לי שזו מחמאה :) )

• הוסף לסימניות
שבוע טוב,
אני ממש לא צלמת אבל מסתובבת הרבה בפורום ונהנית.
יצא לי לראות השבוע את ספר הביוגרפיה של סטיב ג'ובס, (מייסד אפל)
בכריכה נראית תמונה שלו בשחור לבן. נראה לי כי שם הצבעים משחקים את מלוא המטרה, ולדברים כאלו, נוצרה האופציה של ש"ל. שם זה סוג של עוצמה.
אני בנתיב, אבל טוב אם משהו יתנדב להעלות תמונה של כריכת הספר כדי שיבינו למה כוונתי.
אולי זה יפתור את כל הדיונים סביב "תמונה מתאימה או לא" שעליהם נסוב האשכול

• הוסף לסימניות
אסתי ! שכחת להעלות את תמונת הצבע...

• הוסף לסימניות
מישהו יודע מתי האתגר מסתיים?...

• הוסף לסימניות
באין הודעה אחרת,
האתגר יסגר מחר ב20:00.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה