- הוסף לסימניות
הוספת והעמקת את החפירה בשורה אחת..נכתב ע"י tamiro;968387:האתגר האמיתי הוא לעקוב אחרי החפירות הבלתי נגמרות באשכול הנספחים
![]()
הוספת והעמקת את החפירה בשורה אחת..נכתב ע"י tamiro;968387:האתגר האמיתי הוא לעקוב אחרי החפירות הבלתי נגמרות באשכול הנספחים
![]()
כן, נכון. הם לא הבינו, ואת הבהרת.נכתב ע"י אחינועם;968382:במילים אחרות..
כי היה נראה מהתגובות כאן שהענין לא הובן דיו, השאלות חזרו על עצמן.
הבנתי.נכתב ע"י רבקה.;968456:כן, נכון. הם לא הבינו, ואת הבהרת.
אני לא מנסה להתווכח איתך או משהו, למקרה שלא הבנת.
נכתב ע"י רבקה.;968456:כן, נכון. הם לא הבינו, ואת הבהרת.
אני לא מנסה להתווכח איתך או משהו, למקרה שלא הבנת.
אין ספק.נכתב ע"י רבקה.;968282:ולעניות דעתי בתמונה שלי היא אכן טובה
אפילו לא הבנתי אם זה נאמר בציניות או לא, ובין אם כן או לא - לא הבנתי מה הכוונה. (אם זה נועד להחמיא לי, לא הבנתי על מה. אם להקניט אותי, לא הבנתי על מה...)נכתב ע"י dem;968514:וואאאוווו מתאים לך להיות פילוסופית/הוגה דעות יותר מצלמת, לא??
נכתב ע"י רבקה.;968670:אפילו לא הבנתי אם זה נאמר בציניות או לא, ובין אם כן או לא - לא הבנתי מה הכוונה. (אם זה נועד להחמיא לי, לא הבנתי על מה. אם להקניט אותי, לא הבנתי על מה...)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים