נראה לי שזה חלק מהעניןוואי יש לי יותר מ2 וקשה לבחור,
אפשר יותר מ2 רעיונות?
לוקחת את הרעיון שלך.נראה לי שזה חלק מהענין
לזקק את הבחירה
ניתן להתייעץ פה עם שאר המשתתפים לגבי אילו אופציות הכי כדאי להעלות
בהצלחה!!
אהבתי מאוד!מי יקימנו- ישנים בשלווה, ערנים בכוונה.
הכלאה של "עם כלביא" ו"מבצע גזל שינה".אהבתי מאוד!
יש כאן אזכור ל"עם כלביא", וכל הקונוטציה, בכלל...
("עם כלביא" - "וכלביא מי יקימנו" - הבנתי נכון?)
גם השבת טהרנו גאוני.
www.prog.co.il
אהבתי את הרעיוןשם המבצע: "שוקט על השמרים".
רעיון...אהבתי את הרעיון
הייתי מציעה שוקט על השימורים
אלו שנשארו מהקורונה חיזבאללה והסבבים הקודמים
התלבטתי אם לשחק עם המשפט "שוקט על השמרים" ולשנות את זה ל "שומר על השקטים".
בסוף החלטתי שלא - כי זה לא מספיק מובן. מה דעתכם?
יש בזה משהו עסיסירעיון...
מה דעתך על מה ששאלתי פה:
הלכתי בסוף על זה. נראה לי הכי מתאים להגדרה של קורץ לחרדים+ שגרה.שבת טהרנו לא זוכרת איך מנקדים. סגול סגול פתח..- מיטהרים, מטהרים, ושלום שלום לטהרנים.
או ככה...פֵיְיקִים שֶׁל לַּיְלָה
כי איך אפשר לישון בלי דיווח דרמטי על תקיפה בטהרן שכבר שהחלה...
*עם קשה עורף...עובר על הסלוגנים באתגר ומנסה להבין, האם זה נטו סלוגנים לפקע"ר או סלוגנים של אמונה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: משך, rrrrrrrrrrrrrr, .חיה פ ועוד 8 משתמשים11 //