>>> נספח לאתגר 12 <<<

• הוסף לסימניות
דברים מדהימים!!!!

טוב שחשון עוד לא נגמר
כי ב"ה רעיון כבר יש :)

• הוסף לסימניות
@שחרית מזל שהעזת!
שמחות תמיד עם כל יצירה, ובטח שעם כזאת...
ביטאת את הרעיון בצורה מיוחדת וברורה!
ובאמת כמו שאמרת- מאחד ומרגש!
ספרי על הטכניקה- רקמה במכונה? הדפס?

• הוסף לסימניות

מתחיל במחשבה ותכנון. שרטוט הקווים ע"ג נייר פרגמנט.
הדפסת הקטע של מפת א"י - הדפסה על בד.
גזירת החלקים מהנייר. בחירת הצבעים של הבדים (הרוב היו כמדומני שאריות מפרוכת שעיצבתי)
גיהוץ פליזלין דו צדדי לכל בד,
גזירת החלקים השונים מהבדים.
גיהוץ להדבקת כל החלקים ע"ג בד הבסיס.
כעת לרוקמת (לצערי הרב איני זוכרת את שמה) - שהוסיפה את רקמת האותיות ואת רקמת הבתים לפי הציור שנתתי לה.
תוספת תפרים מעל כל החלקים (בעזרת חברה טובה. אני לא משהו בתפירה...) ותפירת הכפתורים (אם זכור לי נכון אז הדבקתי...)
זהו...

• הוסף לסימניות
@שחרית מקסים ומלא השראה
תנסי להעלות אולי כקובץ זיפ לכאן עם הצבעים המקוריים
מאד מענין אותי
אגב איך את תולה את זה?

• הוסף לסימניות
מקסים ויפה
ממש להתעמק על זה :)

• הוסף לסימניות
חברות,
היצירות שהועלו הפעם לאתגר,
לגמרי מכובדות את שם הפורום. אומנות!

• הוסף לסימניות
הכי התחברתי ליצירה על החמות -
יש בזה עומק, כחול כהה ואצילי
נגע לי עמוק בלב...

וכמובן שגם הביצוע הגרפי, מדויק ומושלם.

• הוסף לסימניות
הכי התחברתי ליצירה על החמות -
יש בזה עומק, כחול כהה ואצילי
נגע לי עמוק בלב...

וכמובן שגם הביצוע הגרפי, מדויק ומושלם.
איזה כיף לך שברור לך למה הכי התחברת
יש עוד כמה ימים לאתגר, שאחריהם אני עוד צריכה לשפוט, ומנסה לדחות את הקץ...
כל היצירות אומנותיות ביותר!

• הוסף לסימניות
איזה כיף לך שברור לך למה הכי התחברת
יש עוד כמה ימים לאתגר, שאחריהם אני עוד צריכה לשפוט, ומנסה לדחות את הקץ...
כל היצירות אומנותיות ביותר!
עד מתי האתגר?
יש לי משהו להעלות, אבל זה יהיה רק בשני בערב.

• הוסף לסימניות
@bracha מדהים. ממש. כל-כך כל-כך מביע! ומיוחד. הבחירה של הצבע נותנת אווירה קסומה, והמשחקים של האור והצל... ממש מרגישים את האווירה והתפילה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה