<<נספח לאתגר 3>> מנדלות

• הוסף לסימניות
כל הכבוד לזריזות הראשונות שהעלו מנדלות!
רותי ומרים -שאפו!
מחכה להצפה!!!

• הוסף לסימניות
לא יכולתי להתאפק מלהגיב...
(אני מזכירה לכן שאני לא יהיה השופטת , נביא מישהו חיצוני בעז"ה)
@-פשוט לשרטט מקצועי- וואו איזה הצפה!! כל אחד יותר יפה מהשני , נותן גם כוונים שונים איך ליצור אבל למען "כללי" התחרות עדיף שתסמני לנו את המנדלה המועדפת עליך,
אחרת השופטות לא ידעו מאיפה להסתכל על זה ...
@אך ו @מרים אדריכל מאד מיוחד את הקשר לחנוכה
@*** מנדלה יפיפיה רק בבקשה אם אפשר להעלות את זה כקובץ תמונה שכולם יראו בלי צורך להוריד , או לצלם את מסך האוטוקד והעתק הדבק -זה עובד בקלות

• הוסף לסימניות
@אחת מהקהל ברוכה הבאה! את נשמעת ממש טריה בפורום אבל יש לי הרגשה שעוד נשמע ממך הרבה! כי היצירה שלך במבט ראשון נראית לא פשוטה בכלל

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
האשכול הזה מיועד לכולכם! לא רק לי
להחמיא לפרגן אחת לשניה ולתת חוות דעת ...

@שיפי פוקסמן ו- @HP10 סוף סוף אתן משתתפות באתגר!!
שיפי -יצא לך מאד חינני כמו כל דבר שאת עושה...
חדוי -סימן טוב שחזרת לעבוד , מקווה שהכל הסדר עכשיו עם הביבי הקטנה...
@יועצת הג"א -ברוכה הבאה לפרום - באמת חסרה פה איזה יועצת כזו...לא פעם עולות לי שאלות בנושא ...

• הוסף לסימניות

@יועצת הג"א -ברוכה הבאה לפרום - באמת חסרה פה איזה יועצת כזו...לא פעם עולות לי שאלות בנושא ...

זה באמת מרענן האתגרים
ותשאלי בכיף! :)

• הוסף לסימניות

הבייבי בסדר, אמא שלה לא.... לכן זו התוצאה...
תודה על ההתענינות.

• הוסף לסימניות
חברות...
מי עוד רוצה להשתתף באתגר לפני שנסגור אותו??

בינתיים זה ממש מעניין לראות כל אחד והסגנון שלה...

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה