דרוש מידע נעילה

• הוסף לסימניות
שלום,

לאחרונה עלו כאן כמה אשכולות שננעלו בשיא פריחתם, ונקטפו בטרם עת.
אחד מהם תרם לי רבות. רציתי לשאול מה הרעיון של האשכולות שננעלים, ואם אני צריכה מידע או התייעצות במשהו מסוים מה הטעם לפתוח על זה נושא אם אני יודעת בוודאות שינעל אחרי כמה עמודים. אולי אני לא מספיק ותיקה ואלו הכללים - לנעול כל אשכול שמגיע למספר מסוים של עמודים.

אשמח להסבר. (בתקווה שגם האשכול הזה לא יעלה בסערה השמיימה)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אם התגובות מסיטות את הנושא הרחק מהנושא המבוקש
אם זה חורג מהקו הכללי של עזרה וסיוע וכד
אם יורדים לפסים אישיים
ובעיקר- אם שואלים על חברות מסויימות שמישהו הגדיר יפה-החברות ששופכות כסף לפרסם ביתד של יום שלישי ויש תגובות שליליות- פרוג חשופים לתביעות ולא רוצים להגיע לזה

• הוסף לסימניות
אם התגובות מסיטות את הנושא הרחק מהנושא המבוקש
אם זה חורג מהקו הכללי של עזרה וסיוע וכד
אם יורדים לפסים אישיים
ובעיקר- אם שואלים על חברות מסויימות שמישהו הגדיר יפה-החברות ששופכות כסף לפרסם ביתד של יום שלישי ויש תגובות שליליות- פרוג חשופים לתביעות ולא רוצים להגיע לזה
תודה.
ראיתי שהיה כאן התייעצות שלא חרגה מהנושא אלא כל אחד נתן את דעתו על העניין וכשם שפרצופיהם שונים כך דעותיהם... ולכן היה המון תגובות והאשכול ננעל לכן שאלתי אם יש קשר בן הנעילה לריבוי התגובות / דעות

• הוסף לסימניות
תודה.
ראיתי שהיה כאן התייעצות שלא חרגה מהנושא אלא כל אחד נתן את דעתו על העניין וכשם שפרצופיהם שונים כך דעותיהם... ולכן היה המון תגובות והאשכול ננעל לכן שאלתי אם יש קשר בן הנעילה לריבוי התגובות / דעות
מה שאת רואה השם זה לאחר שנוקו מהאשכול כל התגובות שלא מתאימות.
כשאשכול צובר כמות גדולה של תגובות לא מתאימות, וגורם לסחף וסטיה מהנושא הוא ננעל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה