נעילת מגירות נגד קטנטנים

• הוסף לסימניות
יש לי בחדר ילדים 9 מגירות שעומדות שוממות, בכל תקופה מעביר הקטנטן התורן את תפקיד ה"גנב" לאחיו מתחתיו וזה לוקח את התפקיד ברצינות ובמסירות
ניסיתי את הפלסטיקים שמוכרים באיקאה ובחניות למוצרי תינוקות אך זה רק מעצבן את הגדולים ומאתגר ומושך עוד יותר את הקטנים
יש פיתרון? או שאני מגדלת בבית זן מיוחד....
כשהזמנתי את הארון כל האמהות פה אחד המליצו על כמה שיותר מגירות... אז מה עושים?

• הוסף לסימניות
לי יש מנעולים מיוחדים למגירות, עם מגנט חזק שמניחים אותו גבוה, וכל פעם ששמים את המגנט על המגירה, ניתן לפתוח אותה.
מומלץ בחום...
קניתי דרך איזה אתר באינטרנט, ואם זה מעניין אמצא את הקישור.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נשמע טוב, השאלה אם ילדה בת 6 תצליח להתמודד עם זה, זה מסובך?

• הוסף לסימניות
סיפורי המגירות לא נפתרים על ידי סורגים, פשוט אין לזה סוף.
אישית, לאחר אין סוף נסיונות, הגעתי למסקנה שרק חינוך יכול להועיל - עבודה קשה אבל הכי משתלמת!
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יצירתית;859978:
י
כשהזמנתי את הארון כל האמהות פה אחד המליצו על כמה שיותר מגירות... אז מה עושים?
תתבעי את פרוג, ברור.

:)

• הוסף לסימניות
אני מכירה מישהי שכל פעם כשיש ילד בגיל הזה, מוציאה את הידיות...

• הוסף לסימניות
אולי לעשות מנעול עם מפתח לכל מגירה.

• הוסף לסימניות
מוריה - רעיון גאוני ופשוט!
אבל האם הבנתי נכון - 51 ש"ח למנעול בודד?.... (מחיר מבצע!)

• הוסף לסימניות
חסום לי, תוכלו לספר לי מה הרעיון הגאוני? גם אי מתמודדת ב"ה עם הבעיה הזאת של המגירות ומעונינת לדעת אם יש טעם לבקש שיפתחו לי את האתר

• הוסף לסימניות
קניתי בזמנו ל4 מגירות עם מגנט אחד במחיר הזה, אני רק לא מוצאת את האתר בו קניתי.
בכל אופן, שמתי את הקישור כדי שתביני במה מדובר....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוינט ק גת;860127:
חסום לי, תוכלו לספר לי מה הרעיון הגאוני? גם אי מתמודדת ב"ה עם הבעיה הזאת של המגירות ומעונינת לדעת אם יש טעם לבקש שיפתחו לי את האתר
פשוט, חלק (כנראה) מברזל שמדביקים בתוך הארון, עם לשונית שנועלת את הארון,
החלק החיצוני הוא מגנט חזק שבעזרתו אפשר להזיז את הלשונית לפתיחה, אם הבנתי נכון. נראה לא מסובך בעליל, ואפילו מלהיב. (:

• הוסף לסימניות
יש לי שידה של שילב עם פטנט לפתיחה שצריך להרים טיפה כדי שיפתח ואפשר לנטרל את הדבר הזה.. זה מאד נח וגאוני. אולי שווה לברר בטמבורים גדולים בד"כ הם מכירים הרבה פתרונות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה