נעילת מחשב

• הוסף לסימניות
הגדרתי למחשב שינעל ויבקש סיסמא לפתיחה אחרי 3 דקות שאין בו פעילות.
המחשב בבית ואינני מעונינת שתהיה גישה לאף אחד למחשב.
הבעיה היא, שאם במחשב פועל מוסיקה למשל עם windows media player
המחשב לא ננעל.
האם יש פתרון לזה?

• הוסף לסימניות
אם יש תכנית פעילה - אין אפשרות לנעילה אוטומטית.

אבל יש מצב שאתה נועל את המחשב ידנית גם כשהתכנית פועלת.
נגשים להתחל>כיבוי>נעילה

• הוסף לסימניות
אין שום דרך שזה יתבצע אוטומטית? (משהו באפשר להגדיר בהגדרות)

• הוסף לסימניות
ללחוץ חלונות+L
תודה. זה יעיל כשאני קמה ורוצה לנעול.
אם יש למישהו פתרון אחר שזה יעשה אוטומטי (למשל כשאני קמה ר"ק לרגע" ולא חוזרת "אחרי רגע") אני אשמח מאוד

• הוסף לסימניות
האם הגדרתם שומר מסך (זכור לי שהשומר מסך ננעל גם עם המדיה פליאר עובד)

• הוסף לסימניות
חשבתי שאתם יודעים משהו...
אין צורך להוסיף מילים.

קבצים מצורפים

• ללא שם.jpg
    KB 82.8 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
אני לא יודע למה אומרים פה לא. אם מגדירים שומר מסך לאחרי 3 דקות ומסמנים את האופציה שילך למסך הנעילה, זה נועל גם אם סרט וידאו יהיה דלוק!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י arye770;892649:
אני לא יודע למה אומרים פה לא. אם מגדירים שומר מסך לאחרי 3 דקות ומסמנים את האופציה שילך למסך הנעילה, זה נועל גם אם סרט וידאו יהיה דלוק!
זה מה שכתבתי, ואת כל מה שכתבת כתבתי ש- אין צורך להוסיף מילים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה