דרוש מידע נעילת מקשים סמסונג יאנג

• פותח הנושא ONE1
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש אפשרות לעשות נעילת מקשים אוטומטית לאחר מענה לשיחה...?

• הוסף לסימניות
אני אשמח גם לקבל מידע בנושא, כי זה ממש מחרפן, כל פעם שאני עונה האוזן שלי נוגעת במקשים וזה עובר לאחזקת שיחה וכו'.
בבקשה, אם יש למישה ניסיון בנידון אשמח לקבל...

• הוסף לסימניות
יש אפשרות להגדיר את הלחצץ הקטן בצד ימין למעלה שברגע שלוחצים תוך כדי שיחה המסך ניכבה...

• הוסף לסימניות
אני אשמח גם לקבל מידע בנושא, כי זה ממש מחרפן, כל פעם שאני עונה האוזן שלי נוגעת במקשים וזה עובר לאחזקת שיחה וכו'.
בבקשה, אם יש למישה ניסיון בנידון אשמח לקבל...
מעניין שלי זה לא קורה, ברגע שאני מעבירה את הטלפון למצב מאונך, (היינו, מצמידה אותו לאוזן)
המסך נכבה.

• הוסף לסימניות
ומי יודע איך מוסיפים לוח שנה עברי לסמסונג יאנג?
הלוח העברי היה רק עד 31/12/17

• הוסף לסימניות
ההגדרה היא אוטומטית שברגע שמקרבים את זה לאוזן, המסך נכבה.
בכל אופן, יתכן ששיחקתם בטעות בהגדרה הזו, אז משנים את זה ב'הגדרות שיחה', (בפתיחת החייגן לוחצים על לחצן התפריט שמתחת למסך, אח"כ 'הגדרות שיחה')
לסמן את השורה 'כיבוי המסך במהלך שיחה'

כמו כן תמיד ניתן ללחוץ בלחצן הכיבוי. (אלא אם כן הגדרתם שזה ינתק את השיחה).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה