נעילת frp בטאבלט אסוס

• הוסף לסימניות
קיבלתי מהעבודה טאבלט שמישהו מהעובדים החזיר כי זה היה תקול, בבדיקה שלי יש בעיה מאוד קטנה בחלקים מהמסך שלא מגיבים למגע, אז הטאבלט עובד,
הבעיה היא שהוא נעול עם חשבון הגוגל של המשתמש הקודם ואין לי מושג מי הוא,
האפשרות היחידה להיכנס למכשיר (אחרי איפוס חומרה) היא להזין כתובת אימייל שכבר השתמשו איתה בטאבלט הזה,
שאלה מה אני יכול לעשות?
תודה מראש למי שינסה לעזור.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אפשר לפרוץ את זה אבל זה לא דבר פשוט
זה בתשלום לא מאוד נמוך

• הוסף לסימניות
אפשר לפרוץ את זה אבל זה לא דבר פשוט
ברשת ניתן למצוא הכל, לא?
[היה אצלי מכשיר שכבר לא הסכים אפילו להגיע למסך ההקלדה של האימייל, אלא פשוט הביא מסך של XXX (לא זוכר מה הכיתוב) נעול. אחרי חפירה ברשת ושעתיים עבודה +/- (כולל זמן הורדת הקבצים) המכשיר עבד כמו חדש].

• הוסף לסימניות
ת
ברשת ניתן למצוא הכל, לא?
[היה אצלי מכשיר שכבר לא הסכים אפילו להגיע למסך ההקלדה של האימייל, אלא פשוט הביא מסך של XXX (לא זוכר מה הכיתוב) נעול. אחרי חפירה ברשת ושעתיים עבודה +/- (כולל זמן הורדת הקבצים) המכשיר עבד כמו חדש].
תתפלא, אבל כבר ניסיתי 6-7 דרכים ברשת, כולם מנצלים פרצות שכבר נחסמו, מה שנשאר זה לצרוב רום חדש, או שמישהו יודע על דרך להיכנס למערכת שאני לא ניסיתי.

• הוסף לסימניות
יש אפשרות ע"י קופסת Z3X
אבל אינני בטוח שזה מתאים למכשירים שאינם סמסונג

• הוסף לסימניות
ת

תתפלא, אבל כבר ניסיתי 6-7 דרכים ברשת, כולם מנצלים פרצות שכבר נחסמו, מה שנשאר זה לצרוב רום חדש, או שמישהו יודע על דרך להיכנס למערכת שאני לא ניסיתי.
אני לא בטוח בכלל שצריבת רום תעזור לך .

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה