כללי נעילת pdf ללא אפשרות העתקת אלמנטים

• הוסף לסימניות
מי שיכול/ה לעזור ולכתוב לי איך נועלים קובץ אילוסטרייטור ל pdf בכדי שאחר כך מי שיפתח את זה באילוסטרייטור לא יוכל להעתיק אלמנטים.

• הוסף לסימניות
בשמירה יש אילוסטרייטור אופשינס.
יש לבטל את האפשרות Create PDF compatible file על ידי הסרת הוי.

• הוסף לסימניות
יותר פרוט

נכתב ע"י Art Studio;1356689:
בשמירה יש אילוסטרייטור אופשינס.
יש לבטל את האפשרות Create PDF compatible file על ידי הסרת הוי.

אפשר לפרט יותר , היכן בשמירה יש את האפשרות הזו? תודה רבה.

• הוסף לסימניות
בעת שמירה נפתח לך חלון. ושם יש את זה.
(לא יודע אם זה קשור לשאלתך הראשונה...)

קבצים מצורפים

• 100.png
    KB 131.9 · צפיות: 84
  • הוסף לסימניות
נראה לי שהאפשרות הזו משטחת טקסטים וכו'
אבל עדיין אפשר לפרק לאלמנטים.

אפשר לשמור דרך הפרינט - אבל האיכות יורדת מאד (מישהו יודע עד כמה? מדובר על קובץ שהולך להדפסה כמובן)

• הוסף לסימניות
אפשר לנעול לעריכה.
בייצוא, בלשונית Security לסמן V ב: Use A Password To Restrict Editing.

נ.ב. אישית אני ממליץ לא להשתגע על נעילות ופחדים מגניבות. ובזמן הזה להתמקצע יותר בתחום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1357207:
אפשר לנעול לעריכה.
בייצוא, בלשונית Security לסמן V ב: Use A Password To Restrict Editing.

נ.ב. אישית אני ממליץ לא להשתגע על נעילות ופחדים מגניבות. ובזמן הזה להתמקצע יותר בתחום.

כבר שאלתי ואני שואלת שוב,
נעילה בעריכה לא נותנת לייבא את זה לאינדי וכך קרא לי שקיבלתי מודעה נעולה לעיתון ולא יכולתי למקם אותה.
אם מישהו רוצה בכל אופן מה יעשה?
(אישית, לא רואה מה הצורך הענק לנעול על בריח, אבל אם...)

• הוסף לסימניות
פותח מסמך אינד' בקובץ המתאים ומייבא לתוכו את קובץ האילוס'.
ומשם עושה אקס' וכו',
נעול כהלכה!

• הוסף לסימניות
יש תוכנות שפותחות כל קובץ.
ומעצבים שעושים עבודות ברמה ששווה לגנוב משם משהו - לא נועלים קבצים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה