נעים להכיר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דבורה קוטוב;2272926:
אנאל אנאל- פנדה מתוקה- איזה ציור מקסים וחמוד!!!!!!!!!!!!!!!!

תודה רבה דבורה!:):):)
נכתב ע"י רעות ב;2272711:
נו, מה קורה עם גן הירק שלנו?
הילדים עדיין בחופשה מהחג? ... :) ראיתי את דנית ראש של צנונית מקפצת בשביל...
קדימה, תעלו איורים... הגננת ציפי עזר ראש של גזר מחכה לכולם... :)

אני עובדת על זה...;)

• הוסף לסימניות
והנה הזוג הנחמד...אם כבר היו פה לאחרונה הרבה ביקורים אצל סבתא אז בואו נקפוץ לביקור אצל סבא וסבתא בכפר הירקות:):D

• הוסף לסימניות
וואי, איזה זוג חמוד:D
השילוב של הירק והדמות שובב ויצירתי ומתאים בול!

• הוסף לסימניות
אוי, אנאל, זה מקסים!!!!!!!

• הוסף לסימניות
מה אומרות על חס(י)ה שלי?

סתם התחשק לי להתקשקש...
:D:D:D
נראה שהיא לא דומה לסבתא משום כיוון, כנראה נאבדו כמה גנים בדרך...

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 307.7 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
אנאל!!!

אוי סבא אליעזר שלך פשוט עסיסי
אני צוחקת לי מול המסך...
האשכול הזה נהיה מבדר יותר מרגע לרגע.:D:D:D
מה שלום שאר הנכדים?

• הוסף לסימניות
מותק!!!
איזה קוקו "חסתי" הצלחת לעצב לה.

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולן:)
יהודית, הילדת חסה שלך מתוקה ממש!
נראית כ"כ עדינה ונעימה:eek:
בהחלט ביחס לסבתא...אין קשר:p:D

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה