נעליים להשכרה/השאלה מישהו מכיר?

• הוסף לסימניות
אני צריכה בדחיפות נעליים שחורות סבירות לאירוע במידה 41-42 ולא מוצאת בחנויות... יש למישהו מידע על גמח או סתם מישהי שמוכנה להשאיל ל-3 שעות... תודה רבה! אשמח לכל מידע.
מעדיפה מאיזור ב"ב, לא חייב נעל אלגנטית העיקר שנראית סביר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מטילדה;929102:
אני צריכה בדחיפות נעליים שחורות סבירות לאירוע במידה 41-42 ולא מוצאת בחנויות... יש למישהו מידע על גמח או סתם מישהי שמוכנה להשאיל ל-3 שעות... תודה רבה! אשמח לכל מידע.
מעדיפה מאיזור ב"ב, לא חייב נעל אלגנטית העיקר שנראית סביר.
הבעיה היא המידה הוא שאת לא מוצאת סביר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליקי;929104:
הבעיה היא המידה הוא שאת לא מוצאת סביר?

גם וגם, חשבתי על נעל מחו"ל אבל לא הספקתי להזמין והאירוע קרוב.
לא אכפת לי משהו פשוט, נעל סירה נחמדה פשוט העכשוויות כבר מפורקות...

• הוסף לסימניות
יש בירושלים בגלית
בקומת העודפים יש יחסית די הרבה במידות האלו מכיון שאלו מידות שפחות נמכרות
ניתן למצוא שם נעליים במחירים יחסית טובים

• הוסף לסימניות
אני שואלת על המידה כי אני מכירה את הבעיה ואכן נעלים במידות הללו יש בגלית, בפיילס בקניון וכמובן ביפו ת"א... יש עוד כמה יקרות ממש אם מעניין אותך אחת מהן נמצאת ברבי עקיבא בהתחלה לייד דיבי מוד. (נעליים נוחות מאוד אבל לא זול)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטאזרית;929113:
יש בירושלים בגלית
בקומת העודפים יש יחסית די הרבה במידות האלו מכיון שאלו מידות שפחות נמכרות
ניתן למצוא שם נעליים במחירים יחסית טובים
פחות נמכרות? מעניין כי שאני מתלוננת שאן מבחר הסבירו לי שמי שיש לה מידה גדולה קונה תמיד בכפולות לא זוג אחד עד שהיא מוצאת או עד שמגיעים וכו'

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליקי;929121:
פחות נמכרות? מעניין כי שאני מתלוננת שאן מבחר הסבירו לי שמי שיש לה מידה גדולה קונה תמיד בכפולות לא זוג אחד עד שהיא מוצאת או עד שמגיעים וכו'

בגלית הסבירו לך את זה?

אמא שלי מאד נהנית לקנות שם - תמיד יש את המידה - לא כמוני שתמיד נגמר ה-38-9...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטאזרית;929127:
בגלית הסבירו לך את זה?

אמא שלי מאד נהנית לקנות שם - תמיד יש את המידה - לא כמוני שתמיד נגמר ה-38-9...
לא! בפיילס. אבל נדיר שמצאתי בדלית נעלים.
ואם מצאתי זה בגלית ב"ב.

• הוסף לסימניות
ב"עילית" בב"ב מוכרים גם מידות גדולות

• הוסף לסימניות
הבעיה היא המידה או שאת סתם רוצה להשאיל נעליים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;929250:
הבעיה היא המידה או שאת סתם רוצה להשאיל נעליים?

אני בדרך לקנות אבל נזכרתי מאוחר מדי ואני לא מוצאת משהו סביר ולכן חשבתי לחכות ולהזמין מחו"ל אבל זה לא יגיע לי כ"כ מהר, לכן הלכתי על כיוון של השכרה.
השאלה אם יש כאלה דברים בכלל חוץ מגמ"ח נעלי כלות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י skl;929223:
ב"עילית" בב"ב מוכרים גם מידות גדולות
את יודעת את זה?
עד איזה מידה כי לי לא ידוע שיש שם מידות גדולות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה