הבעיה היא המידה הוא שאת לא מוצאת סביר?נכתב ע"י מטילדה;929102:אני צריכה בדחיפות נעליים שחורות סבירות לאירוע במידה 41-42 ולא מוצאת בחנויות... יש למישהו מידע על גמח או סתם מישהי שמוכנה להשאיל ל-3 שעות... תודה רבה! אשמח לכל מידע.
מעדיפה מאיזור ב"ב, לא חייב נעל אלגנטית העיקר שנראית סביר.
נכתב ע"י ליקי;929104:הבעיה היא המידה הוא שאת לא מוצאת סביר?
פחות נמכרות? מעניין כי שאני מתלוננת שאן מבחר הסבירו לי שמי שיש לה מידה גדולה קונה תמיד בכפולות לא זוג אחד עד שהיא מוצאת או עד שמגיעים וכו'נכתב ע"י סטאזרית;929113:יש בירושלים בגלית
בקומת העודפים יש יחסית די הרבה במידות האלו מכיון שאלו מידות שפחות נמכרות
ניתן למצוא שם נעליים במחירים יחסית טובים
נכתב ע"י ליקי;929121:פחות נמכרות? מעניין כי שאני מתלוננת שאן מבחר הסבירו לי שמי שיש לה מידה גדולה קונה תמיד בכפולות לא זוג אחד עד שהיא מוצאת או עד שמגיעים וכו'
לא! בפיילס. אבל נדיר שמצאתי בדלית נעלים.נכתב ע"י סטאזרית;929127:בגלית הסבירו לך את זה?
אמא שלי מאד נהנית לקנות שם - תמיד יש את המידה - לא כמוני שתמיד נגמר ה-38-9...
נכתב ע"י bbr;929250:הבעיה היא המידה או שאת סתם רוצה להשאיל נעליים?
את יודעת את זה?נכתב ע"י skl;929223:ב"עילית" בב"ב מוכרים גם מידות גדולות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים