נעלי בית של איזי ספירט

• הוסף לסימניות
בס"ד

למישהי יש נסיון איתם?! הם אטומים? אווריריים? המחיר הנורמאלי שלהם?!
אשמח לשמוע על עוד סוגים של נעלי בית נוחות
תודה לכולם

• הוסף לסימניות
הם נוחים מאד
אבל נהרסים מהר מהר.
מחירם בערך 300 שח.

• הוסף לסימניות
עלה לי 350

מאוד מאוד נוחים, אבל אחרי חצי שנה הם נראים בלויים ומאבדים מצורתם.

• הוסף לסימניות
בס"ד

תודה לפוש ול 23 על העזרה
יש לכם המלצות לגבי חברות נוספות של נעלי בית נוחות
מישהי ניסתה את נעלי הבית של סקצ'רס? הם באמת נוחות? אווריריות?

-חשוב לי מאוד המידע הנ"ל לפני שאני מוציאה סכום כזה.

• הוסף לסימניות
לי יש עכשיו את איזי ספירט ולפני זה היה לי את סקצ'רס.
שתיהן נוחות אבל לי אישית האיזי ספירט נוחות יותר.
ומעניין, לי הן לא כ"כ התבלו (יש לי אותן שנה+), אבל ברור שהן לא נראות
כמו שנקנו. אם להשוות בין השתיים אז הן אני חושבת שהבלאי הוא באותה מידה בשתיהן.

• הוסף לסימניות
יש לי איזי ספיריט.
הן נוחות, אבל בקיץ נורא מזיעים עם זה. ממש אי אפשר להשתמש עם זה.
מיועד נטו לחורף.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה