נכתב ע"י pessi&chani;1113791:ערב טוב לך,
אני קניתי לילדי חברת בלדיני הנ"ל, לאחר ששנה שעברה הם נעלו ג"כ את החברה הנ"ל והייתי מאוד מרוצה, הנעליים טובות וחזקות, ונשארו ממש כחדשות, יש להם גם דוגמאות יפות והעיקר- המחיר לא שילמתי מעל 100 ש"ח, אגב בעזרה ואחווה יש מבחר ענק מכל המידות, במחירים הנ"ל(שם קניתי)
אז את מוזמנת פשוט לרוץ... ולהיות מרוצה...![]()
נכתב ע"י גלבוע;1113803:יש לי נסיון מצויין עם בלדיני.
מחזיקות עונה מלאה בלי שום בעיה.
קידי - נחמד, לא מדי חזק, ולדעתי - בפירוש לא מצדיק את המחיר.נכתב ע"י pr;1113137:מישהו מכיר חברה בשם 'קידי'?
baldini - תמורה מצוינת למחיר, החזיקו לי כמעט עד סוף העונה, בסוף העונה עשיתי כמה תיקונים קלים כדי שיסחבו עד הסוף.נכתב ע"י pr;1113745:ואני מקווה שזה טרטור אחרון...
חברת baldini - מישהי התנסתה?
מאד מודה לכל העוזרות על הסבלנות והתשובות.
נכתב ע"י Aאילה;1114280:מישהי יודעת איפה מוכרים בבני ברק
פומה לילדות (מידה 33)
במחירים זולים?
כמו"כ איפה מוכרים בב"ב baldini ?
נכתב ע"י pr;1113723:רק לעדכון...
הנעליים של חסד נטו מקסימות, רק חבל שהמחיר היה פחות מקסים..
נעל של נייק ב-175. לא כזה הפרש ענק!
והשלט שהם תולים מעל לקופות... ):
אבל היו שם של פומה במחיר נמוך יותר לכל המעונין, רק הן היו נראות לי קצת מדי על הרצפה ולא עמידות לגשם - מבחינת הבד.
נכתב ע"י Aאילה;1114322:בחסד נטו היה פומה גם לבַּנות?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים