דרוש מידע נעלי כלה גבוהות במודיעין עילית

• הוסף לסימניות
בדחיפות.
אני מחפשת גמ"ח או השכרה של נעלי כלה גבוהות, 12-15 ס"מ, במודיעין עילית.
מישהו מכיר? יודע?

• הוסף לסימניות
אם עדיין רלוונטי,
יש לי נעלים לבנות מידה 38 גובה 12 סמ
ממש ממש נוחות!
לבשתי אותם בחתונה וממש לא הרגשתי את הגובה...

• הוסף לסימניות
אני קניתי בסקופ לחתונה של אחותי,
ברגע שיש פלטפורמה מקדימה , זה מאזן את השיפוע ואם הנעל סגורה טוב, זה ממש לא מפריע

• הוסף לסימניות
אני קניתי נעלי ספורט לבנות, נוחות, שיכלתי גם להשתמש בהם אח"כ (תלוי איזה גובה צריך)
זה נוח בפער מנעלי הכלות שיש בגמחי"ם.

• הוסף לסימניות
אני קניתי בסקופ לחתונה של אחותי,
ברגע שיש פלטפורמה מקדימה , זה מאזן את השיפוע ואם הנעל סגורה טוב, זה ממש לא מפריע
לא מצד העקב, לא מכירה הרבה כלות במגזר החרדי/ דתי שנעלו נעלי עקב לחתונה, וגם לא חילוניות שרקדו עם עקבים
מצד הנעליים של החברה הזו באופן ספציפי.
לא התנסיתי כ"כ בעקבים שלהם אלא בנעליים שטוחות "ספורטיביות" ופלטפורמה, ולא הייתי רוצה לרקוד איתן ערב שלם.

• הוסף לסימניות
אם עדיין רלוונטי,
יש לי נעלים לבנות מידה 38 גובה 12 סמ
ממש ממש נוחות!
לבשתי אותם בחתונה וממש לא הרגשתי את הגובה...
כמובן הכוונה לנעלי ספורט סגורות ונוחות ולא לעקבים....

• הוסף לסימניות
מידות 34.5 35 36 37 38 39
מודיעין עילית/ירושלים/ביתר
* בקרוב בני ברק
בשמחות💥
(נוסף להשכרה גם נעלים שחורות,
ונעלים לבנות 8 ס"מ, ומידה 38 בגובה 12 ס"מ
בקרוב גבהים ומידות נוספות---)

קבצים מצורפים

• מודעת פירסום נעליים.jpg
    מודעת פירסום נעליים.jpg
    KB 135.2 · צפיות: 61

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה