נעלי נשים נערות מידות קטנות.......

• הוסף לסימניות
בכללי באליאקספרס הולכים לפי טבלת מידות, לפעמים המידה הרגילה קטנה ב-2 מהארץ [מה שהיה לי לאחרונה, בדקתי היטב ולקחתי 2 מידות מעל, יושב מעולה!] כך שלפעמים מידה 35 היא 33
בקיצור, תבדקו!!!

שמה לכן כמה סגנונות, אין לי מושג מה הולך היום ;)

נעלי שרוכים עקב
סנדלים אלגנטיות
נעלי עקב נמוך - קישור מומלץ!
נעלי עקב פתוחות
נעלי בובה גבוהות

.

• הוסף לסימניות
אשכול בול בשבילי ;)
אז אחרי יאוש בחיפוש נעליים
אשמח לקישורים לנעליים באלי, למי שיש.

וכן באצבעוניות לא מצאתי משהו יפה
וכמעט ולא נעליים שטוחות

ואם יש מישהו אם עוד רעיונות אשמח
מחפשת סגנון נעליים כמו זארה

יש סגנון נעל מסויימת שאת מחפשת ?
(לא הסתכלתי אם מרוצים מהמוצר או לא , אלא חיפשתי רק לפי מידה )
ואיזה מידה את מחפשת ?

ק.ש.

• הוסף לסימניות
אני קונה אצלה כבר כמה שנים, ונהנית משירות אדיב מאוד ונעליים יפות ומתאימות למידה.
היא גם יודעת לפנק את הלקוחות ולקחה אחריות על נעליים שנהרסו.

הייתה לי חוויה גרועה אתו. קניתי שם את נעלי הכלה שלי. יקרות רצח, ותכלס לא נוחות, כואבות!
כן נעלי ''מאסטרו'' בעל החנות אדם ''ממש ממש לא נחמד!!!!!'' ומנצל מאד את הצורך שלנו כצורכות מידות קטנות
עדיף לקנות באתר ''אצבעונית נעליים במידות קטנות'' אבל הדוגמאות שם די חוזרות על עצמן וזה דרך אתר ללא מדידות...
השירות טוב, והמחיר ממש בסדר

• הוסף לסימניות
אכן, ''נעלי מאסטרו'' בעל החנות ממש לא נחמד ולא אדיב!!! בפרט ביחס למחיר היקר שהוא לוקח!!
יש את אתר ''אצבעונית נעליים במידות קטנות'' כדאי לנסות שם, השרות טוב, והמחיר סביר.
רק שזה דרך אתר וללא מדידה.
בהצלחה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה