דרוש מידע נעלי עקב לילדה- המושעיני תבוא עליו ברכה

• הוסף לסימניות
מחפשת נעלי עקב לילדה לתחפושת,
ראיתי רק בנקסט ב80 שקל,
מחפשת בזול יותר,
באזור ירושלים או להזמין מאתר.

תודה ר

• הוסף לסימניות
אני שנה שעברה חרשתי כל חנות קיימת
קחי בחשבון שבכל המקומות מתחיל ממידה 27 - אין יותר קטן
יש בחנויות תחפושות כמו הפיראט האדום נעלי עקב של דיסני ב40 ש"ח

• הוסף לסימניות
תודה
אני צריכה מידה 31
אבל לא מתאים לי דיסני... זה צריך להיות סולידי לתחפושת דיילת.
הבעיה העקרית שכבר הבטחתי לילדה....:p

• הוסף לסימניות
ממש מוזר כי רק לפני כמה ימים ראיתי שיש
בסקופ אולי נגמר בסניף הזה והם יכולים
להזמין לך, תתקשרי

• הוסף לסימניות
TO GO
כמעט תמיד יש שם.

• הוסף לסימניות
הזמנתי באלי אקספרס.
אבל כבר מאוחר מידי

• הוסף לסימניות
חפשת נעלי עקב לילדה לתחפושת,
ראיתי רק בנקסט ב80 שקל,
מחפשת בזול יותר,
יש לי נעלי עקב אדום עם נקדות שחורות מידה 31-32 אם את רוצה - נעליים אמיתיות.
הבת שלי לבשה שנה שעברה למינימאוס, לא יודעת אם תרצי לדיילת, אולי אפשר לצבוע.....

• הוסף לסימניות
מי שהציעה את הנעלים האדומות עם נקודות, איך אני יוצרת איתך קשר? המספר שלי 0548463149
תודה

• הוסף לסימניות
בעליאקספרס תחפשו "נעלי עקב קוריאניות"

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה