מידע שימושי נעלי קידישיק מומלץ?

• הוסף לסימניות
קונה קבוע ומרוצה מאד

• הוסף לסימניות
קניתי מגפון לילדה בת 4
תוך פחות מחודש הרוכסן היה קרוע וכל הקדמי משופשף
חייבת לציין שזיכו אותי על הסכום המלא

• הוסף לסימניות
בנראות החזיק יחסית בבסדר.
היה קשה מאד להלביש. בקניה המוכרת התחייבה שזה בגלל שחדש. תכלס, אחרי חצי שני העפתי אותן.
(נעלי שבת)

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע מעוד אם מרוצות

• הוסף לסימניות
אני קניתי זוג אחד ועשה לבן שלי פצעים ברגלים, חשבתי שקטן עליו והבאתי לילד 2 מידות פחות ממנו וגם תוך יומיים נהיה פצעים והילד לא מוכן להתקרב לנעלים

• הוסף לסימניות
קניתי נעלי שבת לפסח, בשימוש כל שבת, נראות כחדשות!

• הוסף לסימניות
אני קניתי בחורף נעלי שבת הייתי מאוד מרוצה
אבל בקיץ היה על הפנים הלכו עם זה פעמיים בלבד
לדעתי זה פשוט עניין של מזל בדגם

• הוסף לסימניות
נעליים נהרסו לי מהר מאד- תוך כמה ימים כל המקדימה התקלף ברמה מכוערת ממש

• הוסף לסימניות
אני ממש לא נהניתי
ממליצה על בסטפ נעליים איכותיות בזול

• הוסף לסימניות
פעם אחת קניתי וממש נהרס מהר תוך 3 חודשים.
ופעם אחת קניתי לבנות במציאה בקידישיק עודפיםו ממש בסדר הם הולכות עם זה מתחילת שנה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה