דרוש מידע נעלי שבת אורטופדיות בבני ברק (לגבר)

• הוסף לסימניות
צריכה המלצה על חנות טובה
בשביל קרובי משפחה שמגיעים מחוץ לעיר...
אז בבקשה אם אפשר מניסיון אישי, שלא יטרחו לחינם.

• הוסף לסימניות
יש את הנעליים של פרנקו בן
אני לבשתי אותם והייתי מרוצה מהם מאוד מאוד
קניתי את זה בנעל דינו
רק תשימו לב שיש בזה שתי סוגים
אחד יותר שבתי שזה פחות נוח אבל יפה
והשני שזה פחות יפה אבל יותר נוח [לא הכוונה שלא יפה בכלל] אלא פחות שפיץ
אם אתם ממש רוצים להתפנק יש את הנעליים של אקו שזה ליגה
אני אישית קונה את זה מאמזון
אבל יש את זה בחנויות כמו נעלי גיל מיין שייך ועוד ....
אם מעניין אותכם יש לי נעליים של אקו מידה 45 שקניתי באמזון [נעלי שבת אורטופודיות]
ב 480 שקל ואני מוכר אותם במחיר שקניתי כי זה טיפה גדול עלי
בארץ המחיר שלהם הרבה יותר יקר

• הוסף לסימניות
יש את הנעליים של פרנקו בן
אני לבשתי אותם והייתי מרוצה מהם מאוד מאוד
קניתי את זה בנעל דינו
רק תשימו לב שיש בזה שתי סוגים
אחד יותר שבתי שזה פחות נוח אבל יפה
והשני שזה פחות יפה אבל יותר נוח [לא הכוונה שלא יפה בכלל] אלא פחות שפיץ
אם אתם ממש רוצים להתפנק יש את הנעליים של אקו שזה ליגה
אני אישית קונה את זה מאמזון
אבל יש את זה בחנויות כמו נעלי גיל מיין שייך ועוד ....
אם מעניין אותכם יש לי נעליים של אקו מידה 45 שקניתי באמזון [נעלי שבת אורטופודיות]
ב 480 שקל ואני מוכר אותם במחיר שקניתי כי זה טיפה גדול עלי
בארץ המחיר שלהם הרבה יותר יקר
איפה אפשר לקנות את הנעליים של פרנקו בן בירושלים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה