נעלם הכפתור של "כתובת מקוצרת"

• הוסף לסימניות
היה לי כפתור של "כתובת מקוצרת" על כל פוסט חדש, ובו ניתן היה לקבל כתובת מקוצרת לעמוד, אך לאחר שידרוג / כבוי תוסף הוא נעלם.
ממה זה יכול לנבוע? אין זה חלק מוורדפרס? זה תלוי בתוסף כלשהו?

• הוסף לסימניות
זה ממש לא חלק מוורדפרס. זה, מן הסתם, חלק מהתבנית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י s976;1923312:
זה ממש לא חלק מוורדפרס. זה, מן הסתם, חלק מהתבנית.

למי שיש וורדפרס רגיל - איך הוא מזהה כתובת מקוצרת של עמוד מסוים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נירוש;1923324:
למי שיש וורדפרס רגיל - איך הוא מזהה כתובת מקוצרת של עמוד מסוים?

לא בטוח שהבנתי את שאלתך...
אולי כדאי גם שתבהירי, למה את מתכוונת בדיוק ב"כתובת מקוצרת".

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י s976;1923458:
לא בטוח שהבנתי את שאלתך...
אולי כדאי גם שתבהירי, למה את מתכוונת בדיוק ב"כתובת מקוצרת".

כתובת מקוצרת - כדי לציין כתובת-קישור אתה מעתיק את שורת הכתובת מלמעלה, ובעמוד שכותרתו בעברית - אתה מקבל שתי שורות או יותר של אוסף תוים...
בכתובת המקוצרת שהייתה לי הייתי מקבלת לדוגמא תוצאה כזו:
http://ABCD.co.il/?p=870

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;1923943:
זה ה-ID של הפוסט.

איך מזהים אותו? איפה נמצאת הכתובת ?p=870 ?

• הוסף לסימניות
הנה דוגמא של הלחצן שהיה לי עם ה"כתובת מקוצרת"

• הוסף לסימניות
הID מופיע בשורת הכתובת כשאת נמצאת בעריכת הפוסט.
אם צריך להכניס שורת הקוד בתוך התבנית, אז אפשר לעשות כך:
PHP:
<?php echo wp_get_shortlink(); ?>

• הוסף לסימניות
תודה.
אם אפשר יותר הסבר - זה מה שמופיע אצלי בעת עריכת הפוסט, מה מתוך זה הכתובת?
wp-admin/post.php?post=45805&action=edit

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה