נעלמה לי הכניסה האוטומטית למייל ברירת מחדל ולאתרים במחשב שלי!!!

• הוסף לסימניות
ביומיים האחרונים, כל כניסה למיילים שיש לי במחשב (דפדפן כרום), מצריכה כניסה לבחירת מייל והקשה על הקוד (שנשאר רשום), אבל אין לי את הכניסה האוטומטית למייל ב"מ וששם רשומים כל המיילים הנוספים.
כמו"כ לאתרים שתמיד נכנסתי אוטומטי (כגון פרוג וכד') איני נכנס מיידי אלא צריך להתחבר מחדש.
אני לא זוכר פעולה שעשיתי שגרמה לכך.
מה לעשות?
תודה

• הוסף לסימניות
מוזר לי, פעם ראשונה שאני שולח לפרוג שאלה פשוטה ואינני מקבל ע"כ שום תשובה!!!

• הוסף לסימניות
נסה לנקות קבצי קוקיס, ואז להיכנס מחדש, יתכן שאז שהוא ישמור את פרטי הכניסה כראוי
אם לא יעבוד, נסה ניקוי מטמון וטעינה קשיחה, לוחצים על F12, אח"כ קליק ימני על סמל הריענון, 'ניקוי מטמון וטעינת קשיחה מחדש'

• הוסף לסימניות
נסה לנקות קבצי קוקיס, ואז להיכנס מחדש, יתכן שאז שהוא ישמור את פרטי הכניסה כראוי
אם לא יעבוד, נסה ניקוי מטמון וטעינה קשיחה, לוחצים על F12, אח"כ קליק ימני על סמל הריענון, 'ניקוי מטמון וטעינת קשיחה מחדש'
לא הבנתי איך עושים את זה!
אני קצת בור בעניני מחשבים מה שלא בבסיס....

• הוסף לסימניות
לא הבנתי איך עושים את זה!
אני קצת בור בעניני מחשבים מה שלא בבסיס....
פשוט מאוד, נכנסים לעמוד של GMAIL, לוחצים על המקש F12, אח"כ קליק ימני על סמל ה"ריענון" של הדפדפן (הכפתור של ה3/4 חץ), ולוחצים על "ניקוי מטמון וטעינת קשיחה מחדש".

• הוסף לסימניות
ביומיים האחרונים, כל כניסה למיילים שיש לי במחשב (דפדפן כרום), מצריכה כניסה לבחירת מייל והקשה על הקוד (שנשאר רשום), אבל אין לי את הכניסה האוטומטית למייל ב"מ וששם רשומים כל המיילים הנוספים.
כמו"כ לאתרים שתמיד נכנסתי אוטומטי (כגון פרוג וכד') איני נכנס מיידי אלא צריך להתחבר מחדש.
אני לא זוכר פעולה שעשיתי שגרמה לכך.
מה לעשות?
תודה
היה לי אותו דבר לאחרונה (כנראה שזה גם הבעיה שלך)
והבעיה הייתה שבהגדרות היה מסומן " ‏ניקוי קובצי cookie ונתוני אתרים כשכל החלונות נסגרים"

ככה עושים את זה:
  1. פותחים את Chrome במחשב.
  2. בפינה השמאלית העליונה, לוחצים על סמל האפשרויות הנוספות הגדרות.
  3. לוחצים על פרטיות ואבטחה
    ואז
    קובצי cookie ונתונים נוספים מאתרים.
  4. בודקים ש"ניקוי קובצי cookie ונתוני אתרים כשכל החלונות נסגרים" - לא פעיל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה