בחיים לא הייתי מתייעצת בענייני חינוך בנותי בפורם כזה.
זה נראה לי הדבר הכי לא חינוכי שיכול להיות...
את באמת מכירה כאן כל אחד כ"כ לעומק עד כדי שתסמכי על דעתו????
בחיים לא הייתי מתייעצת בענייני חינוך בנותי בפורם כזה.
זה נראה לי הדבר הכי לא חינוכי שיכול להיות...
את באמת מכירה כאן כל אחד כ"כ לעומק עד כדי שתסמכי על דעתו????
ואם היא יונקת... והיא בת חודש...אפשר להשאיר אותה עם ....
ולנסוע אפילו למעט זמן .
מנסיון ...
כשיש רצון לכך ..
ואם היא יונקת... והיא בת חודש...
מסכימה איתך שזה עניין של רצון
אבל לפעמים התפקיד העיקרי שלנו מנצח את הרצון הכי טהור שיש!
אין מעט זמן במירון זה מינימום יציאה של 8 שעות
ריקי עשית בחכמה שהתייעצתלאאאאא ממש לא.
רק רציתי לשמוע דעות של אנשים שונים,
ורק מלקרוא את האשכול הזה החכמתי עוד.
מסכימה לחלוטין.תנו אמון בילדים שלכם. ככה בונים ילדים טובים!!!
אני גדלתי בבית שלא אסרו את מה שאפשר להתיר
ורק בגלל זה יצאו להורים שלי ילדים טובים אחד אחד
גם נערה שיודעת בכללי להיזהר, ואפשר לסמוך עליה, היא עדין נערה. במיוחד ששאלו כאן על ילדה בת 15. לא בטוח שהיא מודעת לסכנות.אם את מפחדת שהיא תחזור שונה ... תדעי שמי שמחפשת לעשות את זה תעשה גם במקומות אחרים
ואם היא בחורה איכותית אז כשתראה אנשים שלא לרוחנו היא תדע לדפדף הלאה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים