כללי נעשה בעשר דקות לחוצות

• הוסף לסימניות
האם זה משדר רצינות מספקת?
קיבלתי פרסום בדקה ה90 ולא היה לי משו בשלופ.. אז זה נעשה במהירות
אך יש לי חשש שזה היה בפזיזות מידי וחסר מעט בסיס..
אולי זה לא היה חכם ככה להוציא מהר?
מה דעתכם?

(אני לא יודעת איך מעלים בתצוגה מיידית, עמכם הסליחה :) )

קבצים מצורפים

• סטודיו חץ.jpg
    KB 672.6 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
מה לגבי הלוגו? גם כלול?

• הוסף לסימניות
לא, הלוגו ישן..

• הוסף לסימניות
לדעתי-נראה מקסים

• הוסף לסימניות
להקטין את האימג'
לבטל את הקו העגול המבדיל את מספר הטלפון. אין בו שום צורך.
לרווח את השורות בקטע המלל.

וחוץ מהערות אלה המודעה טובה מאד.

• הוסף לסימניות
להחליף את הפונט האנגלי הוא לא מתאים- צריך מרובע בלי סריף דומה לעברי

• הוסף לסימניות
תודה לכם, אני שמחה לשמוע שאתם חושבים שזה בסדר..
האמת קמתי הבוקר וראיתי שזה דוקא לא רע...
הערותכם נכונות רק שהפרסום כבר יצא אתמול בלילה..

• הוסף לסימניות
אני רוצה להבין....
משרד פרסום לגרפיקה, פונה לגרפיקאית אחרת שתוציא לו פרסום ב10 דק'?.......
זה כמו רופא שניים שמפרסם את עצמו כמקצוען, ופונה למתחרה שיבצע לו עקירה עם הדלת....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שבלונה;1148304:
אני רוצה להבין....
משרד פרסום לגרפיקה, פונה לגרפיקאית אחרת שתוציא לו פרסום ב10 דק'?.......
זה כמו רופא שניים שמפרסם את עצמו כמקצוען, ופונה למתחרה שיבצע לו עקירה עם הדלת....

זה בדיוק הרעיון זה משרד שמרויח כנראה מתיווך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה