• הוסף לסימניות
הא, זה הבומים המחרידים שהרעידו אותנו היום...
אבל נראה לי שלא בטיחותי להעלות כאלו תמונות ברורות וחיות מהמקום.
זה לא רגיש מדי?

• הוסף לסימניות
תודה על השיתוף.
קרוב קרוב ומוכר...
רצת לשם אחרי הבומים העזים?

• הוסף לסימניות
את השתיים הראשונות הייתי מציע לך למחוק

• הוסף לסימניות
בתמונה האחרונה מסתכל מהמרפסת.......נתניהו? :)

• הוסף לסימניות
אותי יותר מפחידות המרפסות עכשיו שחשופות לנפילות ל"ע...
כל מי שמכיר מישהו מהבניין ויכול לומר לנעול את המרפסת עד שיבואו להתקין חדשה (זה לא לוקח יום, זו זכוכית מחוסמת) ולא לפתוח בשום אופן, גם לא "רק" להוציא כביסה.

למען הגילוי הנאות, בבניין שלי נשברה זכוכית כזו לפנ מס' שנים (לפני שגרתי בו) וילדה שאמה יצאה לתלות כביסה יצאה אחריה ונפלה מקומה חמישית. היא שרדה בנס אחרי פציעה קשה מאוד.

• הוסף לסימניות
תיעוד נחמד
אפשר להרגיש את החשש שלך כצלמת להתקרב
התיעוד מרוחק מדי לטעמי ולא מספיק ממוקד

אל תדאגי, זה בא עם הזמן והניסיון
אל תפחדי להמשיך לנסות

החשיפות והצבעים כאן טובים מאוד

זה מקום שקרוב מאוד למתחם שאני מצלם די הרבה פעמים בשנה... מוזר לי לראות את זה ככה.

• הוסף לסימניות
אכן פעם ראשונה שאני מצלמת אירוע מסוג זה.לא ציפיתי בכלל לתוצאות כי כל הגוף שלי עוד רעד. זה נפל ממש ליד הבית כשהייתי בחדר לא כ''כ מוגן עם הבת שלי.
מאמינה שעם יותר ניסיון גם עם רעידות יצאו תמונות טובות יותר בעז''ה.

• הוסף לסימניות
אותי יותר מפחידות המרפסות עכשיו שחשופות לנפילות ל"ע...
כל מי שמכיר מישהו מהבניין ויכול לומר לנעול את המרפסת עד שיבואו להתקין חדשה (זה לא לוקח יום, זו זכוכית מחוסמת) ולא לפתוח בשום אופן, גם לא "רק" להוציא כביסה.

למען הגילוי הנאות, בבניין שלי נשברה זכוכית כזו לפנ מס' שנים (לפני שגרתי בו) וילדה שאמה יצאה לתלות כביסה יצאה אחריה ונפלה מקומה חמישית. היא שרדה בנס אחרי פציעה קשה מאוד.
זה בסדר! זה דיור מוגן של זקנים... הם בטוח לא יצאו לשם עד שיתקנו... :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה