דרוש מידע נפלתי לחור של ביוב.. כמעט

• הוסף לסימניות
אתמול הלכתי לתומי בירושלים ,
פתאום מצאתי את עצמי נופלת לחור של ביוב, למזלי הצלחתי לתפוס את עצמי כך שחוץ ממכות יבשות לא קרה לי כלום.
יש סיכוי לתבוע מהעירייה משהו על כך?
ואם כן מומלץ לבד או עם עורך דין.
זה קרה בירושלים .
יש למישהו ניסיון עם העירייה פה?
אשמח מאוווד לכל מידע בענין
סבא שלי שבר ככה את הרגל, את יכולה בהחלט לתבוע את העיריה כי זה מכשול שלהם וגם מבחינה הלכתית אסור להם להשאיר בור פתוח.

• הוסף לסימניות
הע
סבא שלי שבר ככה את הרגל, את יכולה בהחלט לתבוע את העיריה כי זה מכשול שלהם וגם מבחינה הלכתית אסור להם להשאיר בור פתוח.
הענין הוא שלא קרה לי משהו משמעותי ב"ה חוץ מכמה מכות יבשות , השאלה אם יש סיכוי בכלל

• הוסף לסימניות
לקרובת משפחה זה היה גם. היא נפלה לתוך בור ולא היה לה תמונות.
פתאום אחת הבנות דודות ראתה חור ברחוב שהיה נראה בדיוק אותו דבר היא צילמה אותו מכל צדדיו ואז היא הגישה תלונה וקבלה כמה אלפים.
בלי שום נזק מהותי?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה עוזר בשביל לשכנע אנשים לפנות לעיריה לטפל בזה כדי שלא יהיו נפגעים נוספים
אבל לא עוזר לאנשים שרוצים לקבל פיצויים
אני לא כל כך מבינה למה היא קבלה פיצויים אם לא נגרם לה נזק אבל אולי זה כן קשור כי תראו במה נתקלתי ותבינו את הנזק שיכל להיות

• הוסף לסימניות
ממש מעניין את העיריה.
התקשרתי, בזמנו, אחרי להודיע על זה. המזכירה הודיעה לקונית שיטפלו. אפילו לא התנצלות או השתתפות בכאב.
זה צריך לענין את העיריה, זה לא בסדר שזה לא מענין אותם. יש פה בור שאנשים יכולים ליפול בו, עזבי את הפן ההלכתי, זה מפגע.

• הוסף לסימניות
איזה חוק?
היא מדברת על בני ברק!

נכון, בני ברק!
אם לוקחים עו״ד ששולח מכתב עם העתק לבית משפט עיריית בני ברק משלמת מיד.
והעו״ד אמר שבני ברק זה העיריה היחידה שמשלמת במקום לתקן את הפגעים.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
עד כמה שזכור לי מקורס שלקחתי פעם בנושא, העו"ד אמר שאפילו כשהרשלנות חד משמעית אין פיצויים ללא הוכחת נזק ושריטה או אובדן זמן קצר אינם הוכחת נזק.

• הוסף לסימניות
קרה לנו משהו דומה במהלך נסיעה בירושלים. נתקענו עם הרכב
בחור של ביוב שהמכסה לא היה מונח עליו כמו שצריך וכיסה רק את חלקו,
הגלגל הלך, צילמנו את המקום מכל הזויות, וקיבלנו אישור של קצין משטרה שהיה נוכח במקום על המקרה.
לאחר בירור מול עו"ד הסתבר שאנחנו יכולים לקבל פיצויי רק על עלות הגלגל.
וויתרנו על התענוג ועל הפרוצדורה כמובן.

• הוסף לסימניות
נכון, בני ברק!
אם לוקחים עו״ד ששולח מכתב עם העתק לבית משפט עיריית בני ברק משלמת מיד.
והעו״ד אמר שבני ברק זה העיריה היחידה שמשלמת במקום לתקן את הפגעים.
נכון,
מכיר משהו ששבר את היד בגלל מדרכה שבורה בבני ברק, תבע וקיבל 20,000 ש"ח, והעורך דין אמר לו שהרבה יותר זול לעיריה לשלם מדי פעם פיצויים מאשר לתקן את כל המרצפות בבני ברק...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה