נפתח אתר לזיהוי פונטים בעברית

• הוסף לסימניות
די לבקשות חוזרות ונשנות בפורום...
כתובת האתר
מקווה שיעבוד כמו שצריך ניתן לכתוב כאן כל דרישה לשיפור שנוכל לבקש מהמתכנת(בינה)
רעיון יפה, גם הממשק נעים לעין,
על איזה מנוע/כלי/ספריית זיהוי זה מבוסס?
כי נראה שזה לא באמת עובד...

• הוסף לסימניות
בסיס 44
מערכת ליצירת אפליקציות על ידי בינה מלאכותית

• הוסף לסימניות
כי נראה שזה לא באמת עובד...
כן, זה עוד לא הצליח לקלוט מה הרעיון
ניסיתי להסביר לו מכמה כיוונים והוא דווקא התקדם מאוד יפה כעת נגמרו לי הקרדיטים להיום ומחר אני מקווה להמשיך להסביר לו לדוגמא שיצמיד קישור לכל שם של פונט שהוא מוצא ושיצמד עוד יותר ליוצרים המקומיים...
לכן גם פתחתי את הנושא כדי שאנשים יראו ויגידו מה עוד לבקש מה... הזה

זה נראה שלבינתיים הוא עובד בשיטת מצליח......
"בינה"

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
הרעיון יפה,
אולי כדאי שתהיה פונקציה לעדכן את המערכת בגופן הנכון כדי "ללמד" אותה.
(העליתי עכשיו כמה לניסוי, התשובה הייתה שגויה, ממש התחשק לי להסביר...)

• הוסף לסימניות
בסיס 44
מערכת ליצירת אפליקציות על ידי בינה מלאכותית
עם כל הכבוד למערכת הזו שאכן אפשר ליצור איתה דברים נחמדים, היא עדיין לא יכולה ליצור מנוע כזה. זה גדול עליה בכמה מידות...

• הוסף לסימניות
הרעיון יפה,
אולי כדאי שתהיה פונקציה לעדכן את המערכת בגופן הנכון כדי "ללמד" אותה.
(העליתי עכשיו כמה לניסוי, התשובה הייתה שגויה, ממש התחשק לי להסביר...)
הוספתי

עם כל הכבוד למערכת הזו שאכן אפשר ליצור איתה דברים נחמדים, היא עדיין לא יכולה ליצור מנוע כזה. זה גדול עליה בכמה מידות...
להתייאש?

• הוסף לסימניות
שדרגתי אותו כמה צעדים קדימה
מקווה שהוא יצליח בסוף לעבוד איכשהו...

• הוסף לסימניות
עד מחר הוא יהיה מאוד איטי אין לו קרדיטים לניקוי באגים
כעת הוא בונה בכל כניסה למערכת מאגר בהתבסס על כל האתרים הגדולים (אם הוא הצליח לזהות אצלם פונטים)
כרגע הוא מצא 54 פונטים (כנראה חלק גדול מהאתרים חסמו אותו המערכות אבטחה)
ולפיהם הוא מחפש יש לו דף סטטיסטיקות כל גופן נמצא מכיל קישור (לא מעודכן עדיין בדף סטטיסטיקות)
בעיקרון מה שנשאר לשפר זה את הזיהוי תמונה...

עריכה:
ועכשיו הוא גם הגיע למגבלה החודשית........
אקיצער חינם שווה חינם
וכלשון חז"ל (תחילת החובל) אסיא דמגן במגן מגן שויא רופא שמרפא בחינם שווה חינם

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
למעשה אני חושב שאני יודע איפה הוא נופל וגם עשיתי לו שינוי כדי לוודאות את זה
זיהוי התמונה שלו לא מספיק מוצלח בלשון המעטה הוא לא מצליח לזהות בכלל את התמונות השאלה איזו הוראה יכולה לשפר את זה?

• הוסף לסימניות
סיימתי קרדיטים להיום הזיהוי תמונה עובד טוב והתוצאות מתחילות להיות הגיוניות המאגר מתעדכן פעם ביום ולא בכל כניסה רק שלא הספקתי לדרוש ממנו עדכון מידי אחי השינויים בא נראה מחר איפה זה אוחז

• הוסף לסימניות
מנסה להכנס
זו התוצאה -
{"error_type":"HTTPException","message":"You don't have access to this app","detail":"You don't have access to this app","traceback":""}

• הוסף לסימניות
סליחה שלא עדכנתי מיד (חודש אב)
אך הפסקתי לעבוד על האתר מכמה סיבות
בין היתר באג במערכת BASE 44 שהפריע את פעילותו הפסקת שימוש בבינה מלאכותית,
ועמכם הסליחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה