קורונה נציגי הבניין מול העירייה לנושא הקורונה

• הוסף לסימניות
מישהו יודע מה זה ומה המשמעות של זה?
אחד השכנים תלה בבניין פתק שהוא הנציג מול העיריה לכל מה שקשור לקורונה. (בני ברק)
זה משו חדש??

• הוסף לסימניות
:) זה שום דבר בעיקרון כל אחד יכול להתקשר ל106 לדווח אני גם נציג

• הוסף לסימניות
אלי התקשרו מהעיריה בערב פסח לשאול אם אני מוכנה להיות נציגת בנין.
הסכמתי.
בפסח התקשרו לשאול כל מיני שאלות אם יש חולים / מבודדים וכו'?
אמרתי להם שאין לי מושג כי אני לא פוגשת שום שכן אם אני בבית
וזהו
רק אמרתי להם מי לדעתי אולי צריך עזרה אנשים מבוגרים.

לא נתנו שום הנחיות ולא בררו יותר כלום מאז..

• הוסף לסימניות
לדווח על מפרי בידוד אולי?:rolleyes: אבל בעיקר לעדכן אם יש חולי קורונה,או אנשים מבוגרים שצריכים אוכל,או עזרה, משהו כזה...
אה..
יפה!
יוזמה יפה!!
(הייתי בטוחה שהשכן הנציג בכלל נמצא בחו"ל, לא ראיתי אותו ולא את הילדים שלו מפורים...)

• הוסף לסימניות
הם אמרו לנו שזה בתמורת שי ידוע לכם על איזה שי מדובר?

• הוסף לסימניות
אליי גם התקשרו -
ואמרו את תדווחי על כל מי שזקוק לעזרה, ועל כל משפחה שמפירה את הכללים ואת ההוראות -

עניתי להם שאני לא מכירה את ספר חפץ חיים בעל פה, ולא יודעת מה מותר לומר ומה לא,
ושיחפשו שכנים אחרים קצת יותר תלמידי חכמים ממני [התשובה לאחר התייעצות עם בעלי]

• הוסף לסימניות
זה לא בשביל מפירי בידוד
זה בשביל שתהיה שליטה ואינדיקציה לכמות החולים והמבודדים.
או להגשת עזרה נצרכת כמו למבוגרים.
פשוט להיות האיש קשר של הבניין מול העירייה.
חושבת שזה יותר הכנת תשתית לגל הבא שלא יבוא, להקלה על עומס הקווים, ושיהיה ריכוז מידע מהימן מהשטח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה