כללי נקדן?

• הוסף לסימניות
היום בבוקר נתבקשתי לעצב בדחיפות (!) ספרון ילדים האמור לרדת לדפוס ביום ראשון!רכשתי נקדן לתקופה של חודש, אך עדיין לא קיבלתי תגובה במייל, אף לא איתות כל שהוא לגבי העניין...
מי יכול לעזור לי בזה? תודה מראש!

• הוסף לסימניות
אפשר לעבור לתוכנת "סנופי" ויש שבוע ראשון חינם כך שתוכל ישר להתחיל לעבוד.

• הוסף לסימניות
אצלם רכשתי, אין לי מושג למה לא ראיתי את האופצייה הזו, איך אני מעדכנת את זה?

• הוסף לסימניות
מוכנה לקחת את החומר לניקוד, אם זה יעזור לך

• הוסף לסימניות
יש לי דגש פרו, מתנדבת לעזור בניקוד, אם את מעוניינת אז כתבי לי באישי וארשום לך את המייל.

• הוסף לסימניות
לי יש
אבל איך זה יעזור לך???

אם תרצי אני בירושלים (נא להתייחס בהתאם - אברך)
0504123336

• הוסף לסימניות
ניסית להתקשר לצביקה?
אם תצטרכי עזרה, תמיד תוכלי לפנות אליו בשעות הערב או לאשתו במשך כל היום.

אשמח גם אני לעזור במקרה הצורך. גם בטלפון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נקי_כפים;344656:
הורדת כבר את התוכנה והתקנת?
לא משעות הבוקר של יום חמישי עדיין לא שלחו לי! רק חשבונית תבמייל עך החיוב!!!:mad:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה