דרוש מידע נקודות בוייז על כלום...

• הוסף לסימניות
מי שמעדכן בוייז מכיר את עניין הנקודות....
מה זה נותן? כלום. לתחושה נעימה....

לאחרונה יש מקום מסויים במודיעין עילית שתמיד שאני נוסע שם ובלי שום דיווח קופץ לי נקודות +6 .
תמיד זה באותו מקום.

(האם ייתכן שזה בגלל שיש 2 דרכים וזה בעצם אינדקציה איזה דרך יורת מהירה ולכן הן נותנים נקודות?
וגם בדרך השניה אני מקבל נקודות 23+)

• הוסף לסימניות

לאחרונה יש מקום מסויים במודיעין עילית שתמיד שאני נוסע שם ובלי שום דיווח קופץ לי נקודות +6 .
תמיד זה באותו מקום.

(האם ייתכן שזה בגלל שיש 2 דרכים וזה בעצם אינדקציה איזה דרך יורת מהירה ולכן הן נותנים נקודות?
יש כאלו שצוחקים עלי....
אבל שמעתי פעם וראיתי במוחש כבר 2 פעמים
שוייז נותנת קדימות בכל מיני סיטואציות לאלו שיש להם ניקוד גבוה

• הוסף לסימניות

תמיד זה באותו מקום.

חושב אולי הם עושים עליך מחקר לראות אם זה יגרום לך ליסוע שם יותר,
או שהם יכולים גם אולי בצורה כזאת לגרום לאנשים לשנות את נתיב נסיעתם?

• הוסף לסימניות
לי זה גם קרה כמה פעמים,
אבל שמתי לב שבמנהרה אני מקדים את הוויז (כי הוא רק משער) ואז ביציאה הסמל נהפך לפקמן ו"אוכל" את הכביש עד איפה שאני נמצא ואני מקבל על זה נקודות.
לדעתי זה מדווח להם שהנסיעה בקטע הכביש הזה היא לא כמו שהם תיכנתו את הוויז - וזה סיבה טובה לנקודות.
אגב, מה עושים עם הנקודות??? מצידי לפתוח גמ"ח נקודות למי שצריך

• הוסף לסימניות
יש כאלו שצוחקים עלי....
אבל שמעתי פעם וראיתי במוחש כבר 2 פעמים
שוייז נותנת קדימות בכל מיני סיטואציות לאלו שיש להם ניקוד גבוה
זה נכון!!! הוויז נותן לבעלי ניקוד גבוה את הדרך הקלה יותר.
לדוגמא, במקום לנסוע לביתר דרך בית שמש, הוא נותן לנסוע דרך ירושלים וכביש 16

• הוסף לסימניות
הנקודות באפליקציית Waze הן חלק ממערכת דירוג הנהגים, אך אין להן ערך כספי או שימוש מעשי כמו הנחות או פרסים. הנה כמה דברים שהן כן עושות:

1. דירוג משתמשים – ככל שאתה אוסף יותר נקודות, הדרגה שלך באפליקציה עולה (למשל, "תינוק וייז", "לוחם דרך", "מלך הוויז").
  2. תחרותיות – ניתן להשוות את מספר הנקודות שלך מול משתמשים אחרים בלוח התוצאות האזורי והעולמי.
  3. תרומה לקהילה – הנקודות משקפות את התרומה שלך לשיפור הניווט, כמו דיווחי תנועה, מצלמות מהירות, סכנות בדרך ועוד.
  4. הנקודות והדירוג שלך ב-Waze לא נותנים לך עדיפות במסלול או בניווט על פני נהגים אחרים. האלגוריתם של Waze מתחשב בעיקר בזמן אמת בנתוני תנועה, עומסים, תאונות וגורמים אחרים כדי להציע לכל המשתמשים את המסלול הכי מהיר
בסופו של דבר, זה יותר גימיק שמעודד נהגים לשתף מידע ולשפר את חוויית הניווט של כולם

• הוסף לסימניות
איך יכול להיות שהוא מעדיף בעלי נקודות, וכי הווייז הוא בעל אינטרסים שיעדיף את לקוחותיו הקבועים?
והרי אינו אלא מחשב ממוחשב המתחשב בחושביו

• הוסף לסימניות
כן זה בכללי להנאה ולהרגשה טובה והעלאת המורל והערניות בנהיגות ליליות :p
אין מה לעשות עם הנקודות בפועל
בכלל כל הענין של השאלות הוא להעסקת הילדים שמפריעים בנהיגה לא? :giggle:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה