נקודות פוקוס ב 6D

• הוסף לסימניות
אני מקווה שיבינו פה על מה אני מדברת ויוכלו לכוון אותי באיזה נושא
במצלמת 6 יש נקודת פוקוס אחת למעלה, שתי הצדדיות הן הרבה מתחתיה באופן שמגביל את בניית הפריים לכדי בחירה בין יצירת תמונה ממורכזת לתמונה עם ספייס גדול מדי, שבד"כ צריך לקרופ ואז לא מנוצל היתרון של 6 כפול פריים (אגב אני רואה את הבעיה הזו כמעט בכל התמונות שאני רואה שצולמו ב 6 גם של אחרים, גם תמונות מוצלחות שהחסרון שלהם הוא כנ"ל).
האם יש פתרונות וטיפים יעילים לזה?

• הוסף לסימניות
גם לי קשה הרבה פעמים עם הנקודות פוקוס שלא מסתדרות לי עם הקומפוזציה שרציתי.
הפתרון שלי הוא לקרופ אחרי הצילום.
תהייתי הרבה איך זה במצלמות אחרות..
היה לי אפילו צד לשאול אותך יומאחד (ידעתי שגם לך יש 6D)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי ה;1410824:
גם לי קשה הרבה פעמים עם הנקודות פוקוס שלא מסתדרות לי עם הקומפוזציה שרציתי.
הפתרון שלי הוא לקרופ אחרי הצילום.
תהייתי הרבה איך זה במצלמות אחרות..
היה לי אפילו צד לשאול אותך יומאחד (ידעתי שגם לך יש 6D)

זהו שלפעמים זה בדיוק מה שהתמונה צריכה אבל הייתי רוצה שבכל מצב יהיה אפשרות לבנות פריים בלי צורך לקרופ, זה קטע של פרפקציוניזם שאולי הפתרון שלו זה לקחת משכנתא בשביל מרק 3...רק שזה כבר יהיה קצת מטורף מצידי. אז אני ממש אשמח לטיפים...

• הוסף לסימניות
אגב הבעיה היא כמעט תמיד בתמונות אורך

• הוסף לסימניות
הפתרון הוא לשנות קומפוזיציה אחרי המיקוד.

רק שזה
*איטי.
*עלול לגרום לפספוס פוקוס בצמצמים פתוחים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1410872:
*עלול לגרום לפספוס פוקוס בצמצמים פתוחים.
נכון, זה עיקר המגבלה שזה לא יוצא מספיק מדוייק בצמצמים פתוחים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה