נכתב ע"י OR_Design;1413390:זה באמת כזה נורא??
אמאלה הצלחתם להפחיד גם אותי..
הבעיה שאני נורא מפחדת להוריד.. לא יכולה לסבול זריקות
מה יכול להיות מזה?
ומי שהורידה - זה כואב נורא?
בעלי אומר שלא.. אבל אני בטוחה שזה כדי שאני לא יפחד
נכתב ע"י נוי;1413406:גברת נירוש וכל השאר: למה ללכת סחור סחור?
בהנחית משרד הבריאות בנוגע לאיתור מוקדם של סרטן העור מופיעה ההוראה להבחין אם יש שינוי בנקודת חן- בגודל, בצבע, בכאב, או חלילה אם היא מדממת - לרוץ להיבדק ככל שמאתרים יותר מוקדם, הריפוי מהיר ומוצלח יותר.
כן, פעם רצתי עם בני כשהיה בן שלוש לרופא בגלל דימום מנקודת חן. הרופא לא צחק עלי, אלא בדק ובסוף התברר ש... סתם היה פצעון בדיוק במקום האטרקטיבי הזה.
אז נכון שהיסטריה המונית אינה דרושה אבל טיפול מהיר כן.
מקסימום זה כלום.
נכתב ע"י גלבוע;1413401:יש בקניון גבעתיים רופאה פלסטיקאית.
איך קוראים לה?
לא זוכרת.
נכתב ע"י נירוש;1413041:מנסיון אישי במשפחה- לא להלחץ אבל לרו---ץ כבר מחר על הבוקר לרופא!
ממש לא מלחיץ...
נכתב ע"י OR_Design;1413481:ההרדמה המקומית היא הבעיה,
זה זריקה!!
![]()
נכתב ע"י yudb;1413605:משהו יודע איך קוראים לה?
היא טובה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים