מידע שימושי נקיון אחרי שיפוץ

• הוסף לסימניות
מחפשת המלצה למנקה מומלץ או חברת נקיון (לא פוליש)
לנקיון רציני לדירה אחרי שיפוץ בביתר
אשמח מבעלי נסיון שישתפו!
תודה!

• הוסף לסימניות
אני הבאתי אחרי שיפוץ חברת נקיון מהגדולו בתחום
והתאכזבתי קשות פשוט לא ניקו!!!!
ממליצה לקחת 2 עוזרות שיחד ינקו את הבית אפילו יומיים שלוש ובטוח יהיה יותר נקי!

• הוסף לסימניות
אני הבאתי אחרי שיפוץ חברת נקיון מהגדולו בתחום
והתאכזבתי קשות פשוט לא ניקו!!!!
ממליצה לקחת 2 עוזרות שיחד ינקו את הבית אפילו יומיים שלוש ובטוח יהיה יותר נקי!
תודה
מאיפה אני משיגה 2 עוזרות?
ועוד בשבוע שאחרי פורים!!!
אשמח לעזרה גם כאן...

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול...
אם יש למישהו המלצה על חברה טובה באמת!!!
שגם מנקים כמו שצריך וגם לוקחים אחריות-
אשמח להמלצות.

• הוסף לסימניות
יש את האחים תותי שמלאים עד פסח לפחות...
אין א'פחד חוץ מהם?

• הוסף לסימניות
אני עזרתי בשיפוץ לזוג מחו''ל, לאחר השיפוץ
ביקשתי משתי שכנות שלנו לנקות, הבטחתי להם סכום גדול מאד, 100 ש''ח לשעה לכל אחת מהן. יצא לי 800 שקל בסך הכל.
ויצא מדהים.

[וגם פרנסתי על הדרך משפחה של אברכים]

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה