דרוש מידע נקיון כריים אינדוקציה

• הוסף לסימניות
רכשתי מתאם של סולתם לכריים אינדוקציה, והוא השאיר לי סימנים על הכריים. משהו יודע איך מנקים את זה?
ניסיתי מסיר שומנים, מיץ לימון ומיים חמים, וספוג הפלא- ולא עבד...

• הוסף לסימניות
עוקבת
גם אני לא מצליחה להסיר, ולא חושבת שאפשר

• הוסף לסימניות
אולי שפכטל המיועד למשטחי זכוכית (מגרד לכלוך ושומן) ניתן להשיג בטמבור.

• הוסף לסימניות
ניסיתן עם אסטוניש למטבח? (המיכל הצהוב)
(אני שמה מתחתיו ניר מגבת ושכחתי מסימנים...)

מניסיון שלי עם מתאם, לא כדאי להשתמש בחום חזק.

• הוסף לסימניות
קרה לנו אותו הדבר, זה לא לכלוך בולט על השטח זה מרגיש חלק עם המשטח. אשמח לפתרון.

• הוסף לסימניות
רק סכין גירוד שמיועד לזכוכית מצרף תמונה בכל טמבור שכונתי זה עולה האזור 20 ש"ח
מניסיון אישי ללא חומרי ניקוי מקסימום סבון כלים עם מים
סכין-גירוד-סקרפר-לכיריים.jpg

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לאסטוינש יש חומר ניקוי ניובא ע"י יעקובי שמיועד לכיריים זכוכית ואינדוקציה ברוב החנויות אין את זה בזמנו מצאתי את זה ברמי לוי וקניתי 3 זה לא תמיד יעיל אך קצת יותר מועיל מהחומרים שהציעו

• הוסף לסימניות
בעיקרון מאוד קשה להוריד,
הפסקנו להשתמש במתאם, בגלל הסימן העגול הזה. אחרי כמה חודשים זה מטושטש ונעלם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה