דרוש מידע נקיון מעל הארון

• הוסף לסימניות
בכל מקרה אשתדל לבדוק שאין חמץ..
לא מצחיק
קרה שילדים העיפו לשם ממתק בשביל להחביא מהאח הקטן..
בבית של ילדים ו/או נכדים
השמים הם הגבול איפה יכול להתחבא חמץ..

• הוסף לסימניות
בכל מקרה אשתדל לבדוק שאין חמץ..
לא מצחיק
קרה שילדים העיפו לשם ממתק בשביל להחביא מהאח הקטן..
בבית של ילדים ו/או נכדים
השמים הם הגבול איפה יכול להתחבא חמץ..
כן, מקום נוסף לבדיקה:
בתוך הפה של הבובות... הן צריכות לאכול פרורי עוגיות

• הוסף לסימניות
שימי ניילון כמו מפת שולחן ומעליו חפץ כלשהו שלא יעוף
פעם בחצי שנה מעיפים מחליפים וזהו
לנקות זה פרך

• הוסף לסימניות
אני יצאתי בזול-
גם במטבח וגם בחדרים, הארונות מגיעים עד לתקרה (התקרה יחסית נמוכה- חסרון)

• הוסף לסימניות
אז את יכולה בעצם לומר שכבר ניקית שם!!

• הוסף לסימניות
אחת לחודשיים.
ובארונות מטבח אני מצמידה ניילון ניצמד ומחליפה משום שהפורמייקה לא היא מט ולא מבריק

• הוסף לסימניות
פעמים בשנה
בפסח
ובסוכות(ששולפים את הקישוטים והשער מלבין:)

• הוסף לסימניות
אני מנקה מעל הארונות בגדים בפסח
בפסח שעבר לא היה לי זמן ועצבים אז מכרתי לעצמי סיפור שאני אקנה ארון חדש אחרי פסח
בינתיים אני עדיין איתו🤣

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה