נקסט- בגדי חורף

• הוסף לסימניות
רציתי להזמין בגדי גוף ואוברולים לתינוק
חורפי- פוטר וכדו'
ממש נתקעתי...
איך יודעים על הפריטים אם הם חורפיים או סתם טריקו?
נא עזרתכן, המנוסות...
וכן מי שהזמינה וכבר קבלה בגדי חורף לתינוק ומרוצה- אשמח לקישור.
תודה ושבוע טוב!

• הוסף לסימניות
תבדקי אם יש פוליאסטר בבגד, אם יש ז"א שהבגד חורפי.
ובד"כ ניתן לראות עם הזכוכית מגדלת איזה סוג בד זה.
בכלל, נראה לי שאין הרבה אוברולים חורפיים.

• הוסף לסימניות
באופן כללי אין בנקסט מבחר גדול של סוודרים
הסיבה היא פשוטה, באנגליה, בחורף, נוהגים לחמם את הבתים והם מסתובבים בתוך הבתים עם בגדי קיץ ורק כשהם יוצאים הם מתעטפים היטב.

• הוסף לסימניות
על רוב האוברלים הם 100%כותנה. לפעמים כתוב בד מעובה בבנות יש רק בייביגרו אחד של קטיפה

• הוסף לסימניות
אני אוהבת מאד את האוברולים החורפיים של נקסט, הם הכי עבים ומחממים שאני מכירה (ממש מעבר לאלה של צ'ילדרן פלייס או קרטרס)
תחפשי שיהיה כתוב פליז,
בדרך כלל אין מבחר גדול 5-6 דגמים. כרגע יש 3-4 דגמים לבנים או לבנות.
חבל שמתאים רק עד לגמילה... ממש הייתי רוצה פיז'מות עבות כמו אלה גם לבם הגדול שלי

• הוסף לסימניות
אני רואה שהם מידי פעם מוסיפים דברים חדשים, כי חלק מהקישורים לא היו בשבוע שעבר

אגב שימו לב שבאוברול הזה יש בעיה הלכתית של השמש והירח
http://www.next.co.il/he/g26284s6#150901

• הוסף לסימניות
תודה לכל העונים,
חיפשתי יותר פוטר כי הוא בד יותר גמיש ונעים, לא נורא...

• הוסף לסימניות
האם בד שהוא 100% עשוי מפוליאסטר והחומר הוא פוליאסטר יכול להראות קטיפה???
אשמח למענה
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אשמח לקישורים לבגדי תינוקים חורפיים בנקסט

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה