נכתב ע"י ניקול;1235073:את צריכה לצאת מהחשבון
זה בצד שמאל בסרגל
תעשו טובה לעצמכם ותצאו מהחשבון לפני שאתם עושים הזמנה, אחרת כל ההזמנה עלולה להירשם על החשבון הראשון ולהימחק ברגע שאתם עוברים לחשבון אחר
(מניסיון ...)
נכתב ע"י perelman;1234650:הקופון בשווי של 50 ש"ח בקניה מעל 250 ש"ח (מומלץ שלא יותר כדי שלא יעלה מכס)
הוא תקף רק אם מכניסים מייל חדש -אפשר עם פרטים זהים, אבל מייל חדש שעדיין לא השתמשו בו להזמנות,
שימי לב שלא חייבים בפועל לפתוח מייל חדש,
אפשר גם לשים את המייל הרגיל ולהוסיף "+" ואחכ ערך כלשהו למשל prog+<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
ואז זה מזוהה כמשתמש חדש
ותודה לאמאשל2 על השיתוף...!
התכוונתי שנקסט זיהה את המחשב שלי כמחשב של ניקול, ואני בחרתי מלא פריטים, אח"כ רציתי למלא אימייל חדש ע"מ שאוכל שוב להשתמש בקופון ההנחה, ולמעשה פרטים חדשים, ולא הצלחתי לשנות את ההגדרות, עד שגיליתי שבצד שמאל יש סרגל 'יציאה מחשבון'. ברגע שלחצתי עליו- כל הקניה שעשיתי התאפסה! והייתי צריכה לשחזר את הפריטים שהזמנתי קודם.נכתב ע"י l222;1235097:למה התכוונת?
גם אני הזמנתי לפני כמה ימים ועדיין לא קיבלתי.נכתב ע"י perelman;1236038:בד"כ- תוך כמה זמן מההזמנה הם שולחים הודעה למעקב אחר הדואר?
הזמנתי לפני כמה ימים (כמה הזמנות) ועדיין לא קיבלתי.
תודה.
נכתב ע"י perelman;1237819:לתועלת כולן,
כתבתי באשכול אחר ואני מעתיקה גם לכאן
לכל מי שרצתה לדעת תוך כמה זמן מקבלים קוד למעקב בדואר
הזמנתי ביום שישי, והיום (שלישי) קיבלתי למייל הודעה למייל עם הקוד, אני משערת שזה קצת משתנה מהזמנה להזמנה
(אמנם באתר הדואר אין עדיין נתונים, אבל מסתבר שזה בגלל שהמשלוח עדיין לא נכנס לארץ)
ועל הדרך קיבלתי תשובה לשאלה ששאלתי וראיתי שעוד כמה שאלו כאן-
לגבי פיצול הזמנה לכמה קניות (בשביל לא לעבור את ה75$...)
עשיתי 6 הזמנות צפופות והם חיברו את החבילות לפי המשתמש,
ז"א שאם עושים כמה הזמנות תחת אותו משתמש הם מחברים אותן
לעומת זאת בחלק מההזמנות קניתי תחת משתמש אחר עם פרטים זהים רק המייל היה שונה, ואת זה שלחו בנפרד,
(למרות שקניתי את זה כמה דקות אחר כך, עם אותם פרטים ובאותו כרטיס אשראי).
שמנה לב! השתמשתי ב"טריק" שהביאו כאן, להוסיף למייל + ומספר כלשהו
אז נכון שחסכתי את התהליך של לפתוח מייל חדש וכו', אבל הם התייחסו לזה בתור אותו משתמש, וחיברו את החבילות,
עכשיו לא נותר לי אלא לקוות שזה לא יתקע במכס...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: המימד הנוסף, כוכב103, שפרה ר. ועוד 2 משתמשים5 //