נראה אתכם גדולים על זה

• הוסף לסימניות
המכונית האדומה בהזמנה מראש?
מוצלח!

• הוסף לסימניות
דרך אגב, נראה לי שאלו חוטי חשמל ולא של רכבל.

• הוסף לסימניות
נראה לי בדרך לגבול הין שוויץ אוסטריה ואיטליה לא? ההורים שלי גם נסעו בכביש הזה לפני כמה שנים

• הוסף לסימניות
חברה התמונות האלה הם בדרך חזור מהרי הקרפתים ברומניה

ולא רואים שם שום חוטי רכבל הכול זה חוטי חשמל

• הוסף לסימניות
תמונות יפות מארץ יפה
אבל שלנו יפה פי כמה
(תשעה קבין) :)

• הוסף לסימניות
התמונות צולמו בקיץ האחרון ולכן לא היה שלג

דרך אגב בחורף הכבישים האלה סגורים

• הוסף לסימניות
סליחה שאני הורס את האופוריה...
המקום אכן יפיפה.. עוד בפרט ששם הבעש"ט פעל.
אבל כתמונות.. הן בינוניות ו"תייריות" מאוד

• הוסף לסימניות
מתי בדיוק הבעש''ט הקדוש היה בהרי הקרפתים ברומניה רק תזכיר לי........................

• הוסף לסימניות
הרי הקרפטים- רומניה

אלו חוטי רכבל.
הנה תמונה שלי מאותו כביש...

קבצים מצורפים

• ROO.png
    KB 817.4 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמה458;1464563:
אלו חוטי רכבל.
הנה תמונה שלי מאותו כביש...

והרכבל במקרה מגיע ל-Balea Lake......
אז אם כבר הייתם שם פספוס לא להכנס :cool:
מקום מדהים!!!!

• הוסף לסימניות
וואלה באמת קרפטים......

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

• הוסף לסימניות
נעמה את באמת צודקת החוטים האלה זה רכבל.....

חברה אני מתנצל שלא שמתי לב כשנסעתי על הכביש פשוט הייתי עסוק במצלמה כל הזמן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה