עזרה נראה לי וירוס השתלט לי על המחשב

• הוסף לסימניות
היום הכנסתי דיסק אונקי למחשב שלי וכנראה שהיה עם וירוס,
מאז כל תמונה או תיקה שאני מנסה לפתוח מאונקי אחר/נגן וכו' לא נפתח לי
זה מראה לי סימון כזה: (עם חץ)
יש למישהו מושג איך אני פותרת את זה?
1675198324827.png

• הוסף לסימניות
א'נלא יודע......

אבל עם יש ווירוס במחשב לא נראה לי שזה אמור לעשות סימון כזה.

ווירוס עושה שהמחשב יפעל יותר לאט, וכל מיני שיבושים כאלה.

• הוסף לסימניות
זה בדיוק מה שזה עשה , שיבש לי את המחשב אני לא מצליחה לפתוח תמונות ותיקיות..
יש מה לעשות עם זה?

• הוסף לסימניות
זה נראה וירוס קיצורי דרך
יתכן שה'תיקון הכללי' יעזור

• הוסף לסימניות
יש פתרון שהוא לא פותר את הבעיה אבל בד"כ אפשר להגיע אל הפריטים.
שמים בחיפוש של האונקי נקודה והוא מביא את כל הפריטים בלי קיצור דרך
תנסי

• הוסף לסימניות
בתור עזרה ראשונה נסו להגדיר תצוגה של קבצים מוסתרים

1675200133535.png

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תמיד מומלץ שיהיה אנטי וירוס מותקן על המחשב (עם רישיון בתוקף כמובן! בלי רישיון זה רכב בלי דלק כמו שאני נוהג לומר פה בכל הזדמנות)
זה מה שנקרא להקדים תרופה למכה
אני אישית ממליץ על Kaspersky
יש ממליצים דווקא על ESET
ואלו ואלו דברי טכנאים חיים...

• הוסף לסימניות
בעלי (טכנאי בין הסדרים) ממליץ גם על האנטי וירוס הרגיל של וינדוס (למי שלא רוצה לקנות)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה