נראה לך שיש לי את זה?

• הוסף לסימניות
האם שווה לי להכנס לתחום של הצילום,עפ"י התמונות הבאות? אשמח לשמוע כל חו"ד. תודה!

קבצים מצורפים

• IMG_20140824_194457.jpg
    2.6 MB · צפיות: 14
  • 2.jpg
    2.7 MB · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
עד שלא תעלי תמונה, לא נדע...

• הוסף לסימניות
אם את מעוניינת בצילום ילדים, כדאי שתעלי תמונות הקשורות לנושא. כרגע התמונה מאוד יפה, אבל לא מעידה על היכולות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;1353643:
אם את מעוניינת בצילום ילדים, כדאי שתעלי תמונות הקשורות לנושא. כרגע התמונה מאוד יפה, אבל לא מעידה על היכולות.

צלמתי כמה, אבל אין לי אישור לזה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;1353643:

לאו דווקא ילדים, בכללי, כדאי לי להכנס לתחום?

• הוסף לסימניות
זה בוינה?

• הוסף לסימניות
לא ראיתי את התמונות,
לדעתי השאלה הזו מיותרת. תמיד.

אם את בעלת יכולת טכנית סבירה ומעלה, ובעיקר אם את אוהבת ונמשכת לאומנות ובפרט לצילום לכי תלמדי.
קורס טוב אמור לפתח אצלך ראיה צילומית/גישה אומנותית וכו.

רק שאלה,
נפתחו פה לאחרונה המון אשכולות בנושא זה בדיוק, והיו כ"כ הרבה תגובות כלליות כמו שלי עכשיו, למה לפתוח נושא חדש? כדי לקבל לייקים על תמונות לא מיקצועיות?

נ.ב.
אם את מתענינת יותר על צילום מוצרים, שם צריך חוש טכני גבוה מאוד ופחות אומנות.

• הוסף לסימניות
אני רואה שזה השתדרג רציני מאז,אבל עדיין מזהים שזו אותה העיר.

• הוסף לסימניות
התמונות לא מראות כלום על יכולת תראי תמונות יותר ממוקדות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י s20000;1353711:
אני רואה שזה השתדרג רציני מאז,אבל עדיין מזהים שזו אותה העיר.
ולי היה נראה שחוץ מהעונה שום דבר לא השתנה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה