דרוש מידע נרגילה 'אמי דלוקס' חלקי חילוף, יש למישהו נסיון?

• הוסף לסימניות
יש לי נרגילה שלהם (600 ש"ח), נשבר הכד, מישהו יודע מה הדרך היעילה הזולה והמהירה להשיג כד חילופי?
באתר שלהם? או שמישהו מכיר חנות שמוכרת כדי חילוף לאמי דלוקס?

• הוסף לסימניות
חנות גואה בירושלים,
כל סוגי הכדים, ומה שאתה לא רוצה...
ארבעה סניפים פרוסים מתחנה מרכזית לאורך רחוב יפו (כולל שוק מחנה יהודה)

• הוסף לסימניות
חנות גואה בירושלים,
כל סוגי הכדים, ומה שאתה לא רוצה...
ארבעה סניפים פרוסים מתחנה מרכזית לאורך רחוב יפו (כולל שוק מחנה יהודה)
בצער אני אומר לך שממש לא, הייתי ב3 מתוך 4 הסניפים, ולא היה, הם לא מזמינים כדים, למעשה בסוף הזמנתי מהחנות של אמי דלוקס ישראל, וזה ממש יקר כד שלהם, אבל מה לעשות?...

• הוסף לסימניות
אני חושב שכל אחד שמנסה יכול להרגיש הבדל, משמעותי ששוה את הכסף, במיוחד שכל הנרגילות הרגילות אחרי חצי שנה שנה מחלידות וסופחות טעמים ומלכלכות בצורה שקה עד בלתי אפשרי לנקות, ואז נוצר מצב שאתה קונה כל שנה נרגילה ב250-300 שקל, במקום לקנות נרגילה מסטנסיל (או איך שלא קוראים למתכת הלא מחלידה הזאת...) איכותית, שמתנקה בשטיפה פשוטה במים, לא מחלידה ולא סופחת טעמים, וגם ברמת השאיפה וכמות העשן וההחלקה של הכל, אין להשוות לגואה ורוטנה וכאלו, תנסה, תבין לראשונה מה זה נרגילה אמיתית.

דרך אגב, אתה מעשן גחל רגיל או טבעי?

• הוסף לסימניות
אין לי זמן לטבעי...
זה יותר מדי טקס.
כשבא לי לעשן אני תוך דקה כבר מעלה עננים...

• הוסף לסימניות
אני איש פשוט...
מקווה לחיות עם הניקוטין.
אבל נשמע שיום יבוא ואנסה לעבור למשהו איכותי יותר.

• הוסף לסימניות
אז קבל טיפ ממני, כשתרצה לעשן משהו יותר טעים, יותר איכותי, והרבה פחות כאבי ראש, סחרחורות והתמכרות, תעבור לטבק של הממלכה (אותו מחיר - פער אדיר באיכות), ולגחלים טבעיים כמובן.
תאמין כל החווית עישון שלך תשתנה בפער גדול.
שמחתי לעזור!

• הוסף לסימניות
איפה אפשר לקנות בירושלים?
גחלים בגואה, וטבק בממלכה זה נמצא ברחוב אגריפס בדיוק איפה שנגמר שוק מחנה יהודה (הפתוח).
זה מה שהיה נקרא פעם מלך הנרגילות, אבל מאז הם החליפו שם ומקום, ולמעשה הייתי שם אתמול וראיתית שהחליפו את השלט ל SMOKY או משהו כזה, אבל הכל נשאר אותו דבר, תלך לשם, זה דקה מגואה...
תנסה את הטבק, ותגיב כאן חזרה אם נהנית, מעניין אותי...
(באופן כללי, כל דבר אחר שהוא לא טבק יהיה בגואה יותר זול בסבירות גבוהה, הממלכה יותר יקרים מגואה ופחות מקווצ'ים במחיר באופן כללי, אז מה שאני ממליץ לך הוא עדיין לקנות בגואה את כל המוצרים האחרים, ושם רק את הטבק, בכל מקרה זה דקה הליכה אז זה שווה את זה)

• הוסף לסימניות
איך אתה מדליק גחל טבעי?

• הוסף לסימניות
איך אתה מדליק גחל טבעי?
במקום יישוב - עם מבער לגחלים טבעיים שמתחבר לחשמל
בשטח עם 'ברנר' - מבער חזק מחובר לבקבוק גז, לא מסובך.

בבית לוקח כ-7-10 דקות להדליק במבער החשמלי, זה לא כזה מסבך בהתחשב בכך שבכל מקרה כשאתה מחליט לעשן אתה צריך לסדר את הטבק בראש ולארגן איזה שתייה מהמקרר וכו' וכו'... בקיצור לא מציק כל כך..

• תודה
Reactions: 291
  • הוסף לסימניות
גחל טבעי - אתה מתכוון כמו של מנגל?

• הוסף לסימניות
לא בדיוק, זה מרובע ומסותת ומיוחד לנרגילה
לדוגמא תראה פה בקישור
לא שזה הגחלים המומלצים, אבל זה הרעיון, אז נכון שלוקח יותר זמן להדליק אותם, אבל הם גם בוערים יותר זמן, ואין טעם לוואי של נפט, ולא צורב בגרון בקיצור, שונה לחלוטין
המבער נראה ככה

• תודה
Reactions: 291

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה