מידע שימושי נר נורופן לבת 5 חודשים

• הוסף לסימניות
מותר להביא נר נורופן לתינוקת בת 5 חודשים?
כתוב שמותר רק עם מרשם רופא
והיא חמה ולא רגועה

• הוסף לסימניות
כן, בטח
תבדקי בקופסא לגבי הגודל של הנר אם הוא תואם גיל
נראה לי שאת צריכה נר 60 מ"ג

• הוסף לסימניות
אם המינון של הנר שיש לך הוא גבוה לגיל,
תחצי אותו לאורך, לא לרוחב, כך אמרה לי רופאת ילדים.

• הוסף לסימניות
לא נותנים! עד לגיל חצי שנה אא"כ יש הנחייה אחרת מרופא.
כפי שלא נוטלים תרופות על בסיס איבופרופן בהריון.
יכול לפגוע בחלק מסוים של הלב שלא מתפתח די הצורך עד חצי שנה.

• הוסף לסימניות
לי רופא ילדים אמר לתת עד גיל חצי שנה רק נרות של אקמול
נרות נורופן זה רק מגיל חצי שנה ומעלה

• הוסף לסימניות
על סירופ נורופן (שגם כתוב מגיל 3-6 רק באישור רופא) - שאלתי רופא ילדים (מקצועי ומעולה!) והוא אמר מיד (בלי לבדוק את הילדה או משהו) שאין בעיה, ואפשר עד חצי ממשקל הגוף.
(אולי תינוקות עם רקע רפואי עלול להיות בעיה, לא יודעת)

• הוסף לסימניות
לי אמרה אחות במעייני הישועה, שעד גיל חצי שנה לא נותנים נורופן.

• הוסף לסימניות
גם לי ידוע שעד גיל חצי שנה זה בעייתי.

• הוסף לסימניות
שאלתי את הרופאת ילדים שלנו
היא אמרה שמותר להביא נורופן לפי משקל
ויש מקרים שמותר אפילו בגיל שבועיים...
אבל מלכתחילה עדיף אקמול

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה