נכתב ע"י נתנאל וייס;788843:אני חושב שחוקית אי אפשר ללחוץ על צרכן לקנות משהו אם נותר לו זיכוי....
אי שימוש בזיכוי אינו מהווה ויתור עליו ואין יכולת לחברה לבטל זיכוי כספי.
במקרה ועדיין לא נבחרו פונטים, אני חושב שהחברה צריכה לתת ארכה ללקוח לבחור את הפונטים אותם ירצה, מתוך הגבלה של פונטים שיוצרו עד תאריך הקניה בלבד.
אני כמעט בטוח בזה, אך אולי מישהו יכול לבדוק האם זה נכון?
נכתב ע"י יוגב ברדה;788880:מבלי להמעיט בערכם, זה באמת ההסכם שלהם עם הרוכשים, יש לך תקופת רכישה - רכשת עד תום התקופה, הרווחת, נשארו לך כמה משקלים ולא ניצלת - הפסדת את אותם משקלים. בפונטייפ לעומת זאת, זכות הרכישה נשאר בידך אף אחר עבור זמן בחירת הפונטים. ההבדל בין לפני ואחרי הוא שלפני תום תקופת הרכישה - אתה יכול לבחור גם פונטים חדשים שיצאו בתוך אותה תקופה, ולאחר תום התקופה - אתה יכול לממש את רכישת המשקלים שיצאו עד אז, מה שיצא מכאן ואילך - לא. והדברים עתיקים!
נכתב ע"י arye770;789062:לא מסכים.
כל חבילה מכילה בתוכה גם זמן בחירה. יש של 3 חודשים, יש של 6 חודשים ויש גם יותר.
תשלם יותר, תקבל זמן בחירה ארוך יותר.
לדעתי זה מאוד הגיוני.
נכתב ע"י ov;788861:הייתי רוצה יותר פונטים חסידיים לכותרות / פונט רץ
שוב תודה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים