כללי נשארו לי 5 פונטים לבחירה בפונטביט

• פותח הנושא ov
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
על מה אתם ממליצים?
דחוף! אני צריכה לסיים עם זה היום.

תודה!

• הוסף לסימניות
מה כבר יש לך?
באיזה תחום חסר לך במיוחד?
אות טקסט? כותרת? לעימוד? לפרסום?
אם תפרטי יותר לגבי צרכייך, יהיה קל יותר לענות.

• הוסף לסימניות
אני חושב שחוקית אי אפשר ללחוץ על צרכן לקנות משהו אם נותר לו זיכוי....
אי שימוש בזיכוי אינו מהווה ויתור עליו ואין יכולת לחברה לבטל זיכוי כספי.

במקרה ועדיין לא נבחרו פונטים, אני חושב שהחברה צריכה לתת ארכה ללקוח לבחור את הפונטים אותם ירצה, מתוך הגבלה של פונטים שיוצרו עד תאריך הקניה בלבד.

אני כמעט בטוח בזה, אך אולי מישהו יכול לבדוק האם זה נכון?

• הוסף לסימניות
כבר 3 חודשים שאני סוחבת את הבחירה של ה-5 פונטים האלה, והם לא מפסיקים להתקשר אלי,
זהו נמאס לי! עכשיו הם אמרו שהיום נגמר לי המנוי, ואם אני לא בוחרת היום אני מפסידה,

הייתי רוצה יותר פונטים חסידיים לכותרות / פונט רץ

שוב תודה

• הוסף לסימניות

[/QUOTE]

שפע - פונט מצוין, קחי את כל המשקלים. שפע קלאסי - כבד וחגיגי. קידוש - גם כבד וחגיגי, אדמה - פונט מצוין

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נתנאל וייס;788843:
אני חושב שחוקית אי אפשר ללחוץ על צרכן לקנות משהו אם נותר לו זיכוי....
אי שימוש בזיכוי אינו מהווה ויתור עליו ואין יכולת לחברה לבטל זיכוי כספי.

במקרה ועדיין לא נבחרו פונטים, אני חושב שהחברה צריכה לתת ארכה ללקוח לבחור את הפונטים אותם ירצה, מתוך הגבלה של פונטים שיוצרו עד תאריך הקניה בלבד.

אני כמעט בטוח בזה, אך אולי מישהו יכול לבדוק האם זה נכון?

מבלי להמעיט בערכם, זה באמת ההסכם שלהם עם הרוכשים, יש לך תקופת רכישה - רכשת עד תום התקופה, הרווחת, נשארו לך כמה משקלים ולא ניצלת - הפסדת את אותם משקלים. בפונטייפ לעומת זאת, זכות הרכישה נשאר בידך אף אחר עבור זמן בחירת הפונטים. ההבדל בין לפני ואחרי הוא שלפני תום תקופת הרכישה - אתה יכול לבחור גם פונטים חדשים שיצאו בתוך אותה תקופה, ולאחר תום התקופה - אתה יכול לממש את רכישת המשקלים שיצאו עד אז, מה שיצא מכאן ואילך - לא. והדברים עתיקים!

• הוסף לסימניות
שפע, שפע קלאסי, אדמה יש לי כבר,
אולי אלך על קידוש?
איך הפונט אוריה?(חדש של 2012)

• הוסף לסימניות
אוריה הוא טוב, אבל לשימושים ספציפיים.

• הוסף לסימניות
מה זאת אומרת לשימושים ספציפיים?

• הוסף לסימניות
בגלל שהוא פונט מאופיין מאוד, לא תהיינה לך הרבה הזדמנויות להשתמש בו. אבל בששעה שהוא יענה של הצורך שלך, הוא יכול לעשות עבודה מצוינת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוגב ברדה;788880:
מבלי להמעיט בערכם, זה באמת ההסכם שלהם עם הרוכשים, יש לך תקופת רכישה - רכשת עד תום התקופה, הרווחת, נשארו לך כמה משקלים ולא ניצלת - הפסדת את אותם משקלים. בפונטייפ לעומת זאת, זכות הרכישה נשאר בידך אף אחר עבור זמן בחירת הפונטים. ההבדל בין לפני ואחרי הוא שלפני תום תקופת הרכישה - אתה יכול לבחור גם פונטים חדשים שיצאו בתוך אותה תקופה, ולאחר תום התקופה - אתה יכול לממש את רכישת המשקלים שיצאו עד אז, מה שיצא מכאן ואילך - לא. והדברים עתיקים!

זה בדיוק הנקודה, אין פה "רכשת עד תום התקופה, הרווחת, נשארו לך כמה משקלים ולא ניצלת - הפסדת את אותם משקלים", צריך לציין שהם אלו שהרוויחו, ואתה הפסדת את השקלים, לא את המשקלים....

• הוסף לסימניות
ליבורנה, קל וכבד - מצוינים!

• הוסף לסימניות
לא מסכים.
כל חבילה מכילה בתוכה גם זמן בחירה. יש של 3 חודשים, יש של 6 חודשים ויש גם יותר.
תשלם יותר, תקבל זמן בחירה ארוך יותר.

לדעתי זה מאוד הגיוני.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י arye770;789062:
לא מסכים.
כל חבילה מכילה בתוכה גם זמן בחירה. יש של 3 חודשים, יש של 6 חודשים ויש גם יותר.
תשלם יותר, תקבל זמן בחירה ארוך יותר.

לדעתי זה מאוד הגיוני.

ברור שזה הגיוני, ככה הורגלנו. למעשה זה גם צודק, אם הסכמנו לתנאי הזה מראש אין לנו על מי להתלונן.
אבל ודאי שנעים לנו - זה לא.

הגבלת זמן הבחירה, והארכתו בתשלום, הוא עוד רעיון שיווקי שמטרתו לעשות יותר כסף. קיימות שיטות תמחור שונות, וכל שיטה כזו היא לא סתם עניין טכני - אלא עניין שיווקי.

השיטה של פונטביט היא ישנה.
פונטביט מוכרת משקלים בחבילות. ההפרש בכמויות המשקלים בכל חבילה הוא גדול, יחסית להפרש במחיר, ולכן הלקוחות קונים יותר ממה שהם צריכים וכמובן משלמים יותר. הגבלת זמן הבחירה היא כדי לנצל את השיטה הזו עד תומה, ולהבטיח שאכן החברה לא תפסיד מהמכירה בכמויות. לדוגמה - אם אדם צריך 30 משקלים כרגע, אך חייב לבחור 120, סביר להניח שלפחות 60 אחוזים מהם לא היה קונה בכל מקרה אחר, ולכן החברה מרוויחה את הפער שבין מחיר חבילה קטנה לגדולה, אך לא מפסידה את ההזדמנות למכור לו עוד משקלים, כי בכל מקרה לא היה רוכש אותם. הרי בפעם הבאה שיצטרך לקנות פונטים נוספים זה יהיה אחרי תום תקופת ההסכם, ואז הוא יקנה חבילה נוספת.

השיטה של פונטייפ היא השיטה החדשה, והיא מבוססת על האפיון של "הצרכן החדש", כנראה. הצרכן החדש הוא חכם, בודק ומבין לא פחות מהמשווקים. ככל שהצרכן מברר יותר, בודק יותר וחשוף ליותר הרבה מידע, הוא מגלה מתי "עובדים" עליו, וכועס. כשהצרכן קולט שמנצלים אותו הוא מסוגל לנטוש חברה שאיתה הוא עובד זמן רב, גם אם הוא יפסיד משהו. זה, אגב, מה שקורה כרגע בשוק הסלולר.

לא צריך לבוא ולומר בפירוש: אנחנו לא מוכרים אותך, אצלנו אין שטיקים. ברגע שיש לצרכן שתי אפשרויות הוא מתחיל לחשוב ומגיע למסקנה לבד. לא יודעת אם פונטייפ חשבו על כל הדברים האלה או שסתם יש להם אינטואיציות טובות, אבל אם החברות המתחרות, דוגמת פונטביט, לא יתעשתו ויתחילו לבוא קצת יותר לקראת הצרכן - הם יפסידו הרבה נקודות זכות.

וסליחה שנסחפתי בפורום עיצוב גרפי לענייני שיווק... ;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ov;788861:

שוב תודה

אוריה
אשכנזי
דיפלומה
לע ארי
מטרופוליס
מסע
מרקש
קידוש
קינג פוקס
קליגרף
רוקוקו
תהילה

וכולי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה