נשאר לכם 24 יום!!! צריך להירשם...

• הוסף לסימניות
ביוטי, את בטוחה שזה מבטל הכל? נראה לי שזה בא לומר לגבי היתרה מעל 30%.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תור הזהב;801854:
ביוטי, את בטוחה שזה מבטל הכל? נראה לי שזה בא לומר לגבי היתרה מעל 30%.
ככה אני הבנתי את זה
לדעתי הם רוצים למנוע מצב של חסכון יתר הרי אחרי הכל הם חברה כלכלית שרוצה להרויח
והענין של החסכון במבצע הזה הוא בשל אי יכולת לעמוד בביקושים בחודשי שיא.
אבל עד גבול מסוים... ככה הם יפילו עוד קבוצה של חוסכים מלקבל את ההנחה, נראה מי יוכל לעמוד בדיוק ביעד לא קוט"ש מיותר ולא חסר.... והם את החסכון הרויחו..
(אבל זו דעתי למיטב הבנתי, אפשר לבדוק מולם ליתר ביטחון)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Bיוטי;801860:
ככה אני הבנתי את זה
לדעתי הם רוצים למנוע מצב של חסכון יתר הרי אחרי הכל הם חברה כלכלית שרוצה להרויח
והענין של החסכון במבצע הזה הוא בשל אי יכולת לעמוד בביקושים בחודשי שיא.
אבל עד גבול מסוים... ככה הם יפילו עוד קבוצה של חוסכים מלקבל את ההנחה, נראה מי יוכל לעמוד בדיוק ביעד לא קוט"ש מיותר ולא חסר.... והם את החסכון הרויחו..
(אבל זו דעתי למיטב הבנתי, אפשר לבדוק מולם ליתר ביטחון)

העניין הוא למנוע הנחה ממי שאינו נמצא בביתו.

• הוסף לסימניות
מאיפה אני יודע את מספר המונה?

• הוסף לסימניות
כתוב על השעון בארון חשמל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה