התייעצות נשמח לקבל רעיונות.

• הוסף לסימניות
נשמח לקבל יעוץ, האם אפשר לעשות יחידה בתשריט המצ"ב
עם לספח חלק מהמרפסת קיימת, ובלי לספח.

תודה רבה.

קבצים מצורפים

• 1.pdf
    KB 199 · צפיות: 72
  • הוסף לסימניות
ברעיון כן, האם היא תהיה מוצלחת - לא בטוח...

• הוסף לסימניות
זה יהיה יחידה מאוד קטנה.
את הקיר של המרפסת אין לך לכאורה אפשרות לשבור כי זה עמודים (רק באישור מהנדס).
אתה צריך לשבור את האזור של המקלחון והמחסן, ושם לעשות את החדר שינה, בשביל שלא יכנסו ישר מהחדר מדרגות לחדר שינה.
אתה כן יכול לעשות את זה כחדר ארוח אם זה הולך באזור שלכם.
אם תרצו, אתם יכולים לפנות אליי באישי, ואני אתן את המספר שלי, ואסביר לכם על האפשרויות.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
חסר לך מידה במרפסת הקימת

• הוסף לסימניות
יחידה למגורים/לאירוח?
כולל המרפסת הקיימת?

• הוסף לסימניות
חסר מידות, אבל בדקתי קצת לפי איך שאני משערת, וניתן לעשות יחידת דיור נחמדה, כולל סיפוח המרפסת הקיימת וחלק מהמרפסת החדשה.
היחידה כמובן קטנה, אבל לפי ההתרשמות שלי מהשרטוט המצורף, היא תהיה נחמדה וראויה למגורים.
ניתן ביתר קלות לעשות דירת ארוח מקסימה ושווה, אבל השאלה האם יהיה לך ריווחי יחידת אירוח.

אתה מוזמן לפנות אלי במייל- <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> או בטלפון- 052-710-2612

• הוסף לסימניות
ל @BIZZARC- עשירה יש הרבה ניסיון בדירות אירוח ומתחמי מלונאות
ראיתי דברים שהיא עשתה - מהממים
היא מומחית לתחום הזה. כדאי לך לדבר אתה.
וסתם ככה, כמה מילים של מומחית לתחום ספציפית, תמיד שוות הרבה יותר ונותנות הרבה יותר מכל מתמחה אחר כי יש לה את העין המיומנת וה'ראש' המונח בכל הנקודות החשובות בתחום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה