כללי נתון: תמונה. צ"ל: להרכיב מתוכה סקאלת צבעים

• הוסף לסימניות
איך עושים את זה?...

ובפירוט: יש תמונות יפות עם גוונים מוצלחים. אני רוצה לגרום לתתי הגוונים להתמזג זה בזה, עד שישארו לי 4-5-6 גוונים עיקריים, שמהם אוציא פלטת גוונים יפה.
יש אתרים שאפשר לעשות את זה שם? יש פקודה בפוטושופ? באילוסטרייטור?
(האמת, אפשר באילוסטרייטור דרך טרייס, אבל לפעמים הוא 'תופס' גוונים בלי קשר או גורם לגוונים חוורים ולא יפים, וזה מתסכל!)

• הוסף לסימניות
אם זו היתה אופציה, לא הייתי שואלת.
מבינה למה את אומרת 'לדגום', אבל תחשבי על כך שאני רוצה להתבסס על גוונים עיקריים של התמונה ולבנות ממנה פלטה מדוייקת באילוסטרייטור או אינדיזיין, נניח.

והעיקר: אני מדברת על סוג של תמונה עם הרבה תתי גוונים מאותו גוון עיקרי.
מעלה לך דוגמאות רבות.
את יכולה לדגום מהתמונה צבע חרדל, וצבע חרדל יותר כהה, וצבע חרדל נוטה לאדום וכו' וכו' וכו'.
מה הגוון העיקרי והמדוייק שהוא הממוצע של כל החרדל? הלאה, אני רוצה ירוק מהגבעול. איך אני דוגמת את הירוק שבאמת ישקף לי את הממוצע של כל הירוקים?
וכך הלאה והלאה בכל תמונה. אם יש הרבה סגול, אני רוצה, נניח, 2 גוונים של סגול. אחד סגול חי ואחד סגול בהיר, למשל.

אני מחפשת תוכנה/אתר/פקודה שתתן לי תוצאה כזו.

קבצים מצורפים

• stock-photo-lavender-handmade-soap-773055901.jpg
    stock-photo-lavender-handmade-soap-773055901.jpg
    1.9 MB · צפיות: 88
  • 123.. (1).jpg
    123.. (1).jpg
    KB 891.5 · צפיות: 71
  • 123.. (2).jpg
    123.. (2).jpg
    KB 325.2 · צפיות: 65
  • 123.. (3).jpg
    123.. (3).jpg
    KB 385.1 · צפיות: 65
  • 123.. (4).jpg
    123.. (4).jpg
    KB 320.8 · צפיות: 62
  • 123.. (5).jpg
    123.. (5).jpg
    KB 364.4 · צפיות: 58
  • 123.. (6).jpg
    123.. (6).jpg
    1.5 MB · צפיות: 61
  • 123.. (7).jpg
    123.. (7).jpg
    1.5 MB · צפיות: 58
  • 123.. (8).jpg
    123.. (8).jpg
    1.9 MB · צפיות: 63
  • הוסף לסימניות
לדעתי תשתמשי בפילטר mosaic
יפקסל לך את התמונה לפי הצבעים העיקריים
דוגמה קטנה לתמונה האחרונה שהעלית, כמובן שאפשר לפקסל עוד יותר ואז תקבלי גוונים ממוקדים יותר.
בהצלחה
stock-photo-lavender-handmade-soap-773055901.jpg

• הוסף לסימניות
זה פתרון חלקי מאד.
אני צריכה מיון מדוייק יותר לצבעים.
פה אני ממש יכולה לספור, מס' הגוונים הוא מס' המשבצות...

• הוסף לסימניות
ישנה אפליקציה בפלאפון שנקראת adobe capture. היא שומרת צבעים היישר לתוך הספריה של אדובי. לא יודע אם היא תומכת גם במחשבים..

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה